Blogeři, máte rádi prase…a pivo? Jo? Tak čtěte dál!!

Jak jsme tak plkaly s holkama po „četu“, napadla mě celkem zajímavá myšlénka. A uhnízdila se mi tam, kde mám centrum pro vymýšlení ptákovin a různých akcí.

 

 

A tohle se z toho vylíhlo!

Chtěli byste, abych pro vás, drazí blogeři, zorganizovala neoficiální víkendový sraz v kempu?

Dali byste si říci, když vás nalákám na opékání prasete na rožni, sud piva, volejbalový mač, spanilou jízdu a další akce?

Cílem je, dát dohromady minimálně 20 lidí, kteří si „vyšetří“ jeden víkend v červnu, mají chuť se vyblbnout, vyřádit, zapařit, nacpat prasátkem a nasbírané kalorie vypotit pak ve volejbalovém (přátelském) zápase. A jsou připraveny další akce (dobrovolné-nikdo nikoho nebude nutit pod pohrůžkou vyloučení z kolektivu, aby se zúčastnil).

Připravila jsem vám výběr ze dvou termínů a dvou lokalit. Na hlasování máte diskusi a můj mail.

V případě, že se opravdu sejde min. 20 lidí (protože to prase se nedá sníst v pěti lidech:-), vyhraje termín a místo s větším kladným ohlasem. Ale protože nebudeme pionýrský tábor, musím omezit kapacitu na max. 30 lidí. Musíte počítat i s tím, že při tak velkém počtu lidí budu potřebovat od každého zálohu na ubytování.

S sebou: hlavně dobrou náladu, hudební nástroje (hlavně kytara) vítány!

 

A kdy a kam, že vás chci dotáhnout?

Vybírejte, hlasujte!

Kdy?

1.6.-3.6. 2012  nebo   15.6.-17.6.2012

A kam?

Kemp na Slapech

kemp Sedmihorky (Český Ráj)

 

V případě, že min. 20 bláznů bude PRO  a odhlasuje si temín a lokalitu (mmch- já jsem pro Sedmihorky a ne proto, že to nemám daleko, ale proto, že je tam nádherně), začnu organizovat ubytování, prase atd…

 

Tak co, jdete do toho?

Tato pozvánka platí i pro diskutéry!!!

 

Doplnění: přihlášky na akci se uzavřou 29.2!

Poznámka č.1: pokud se sejde menší počet lidí ,akce se samozřejmě neruší,ale zruší se prase a nahradí se grilovačkou z dovezených zásob účastníků:-)

Poznámka č.2: i když se budu snažit vše zařídit, jedno není v mých silách-POČASÍ! Takže se může stát, že si vybereme víkend a ono bude hnusně (tzn. bude celý víkend lejt jako z konve). Musí se počítat i s tímto. Svatý Petr úplatky nebere, bohužel:-)

.........................................................................................................................................................

6.3.2012

POZOR!!! Vy, co jste se kladně vyjádřili k účasti, a myslíte to vážně,kontaktujte mě mailem, ať vím, kolik mám objednat míst. S některými jsem v kontaktu pravidelně,ti už vědí:-)

Většina se vyjádřila pro Sedmihorky u Turnova a termín 1.6.-3.6.2012

V diskusi je odkaz na kemp, mrkněte na to.

 

 

Autor: Šárka Andrlová | pondělí 30.1.2012 14:48 | karma článku: 12,06 | přečteno: 1274x