Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přirozeně se vždy stydí při střetu...více...ten slušnější :) Bez ohledu na to, o jaký střet jde a kdo ho zavinil :)

3 0
možnosti
Foto

:-))) už jsem myslela, že jsem divná jenom já ... ;-)

1 0
možnosti
DK

Zeptám se jinak...já se kdysi divila, že v Německu se dávalo spropitné tak, že číšník přinesl vše podle útraty zpět a vy jste nechali něco na stole...Já celkem chápu, že tato profese má odjakživa malé platy, ale zeptám se jinak? Vám někdo dává za Vaši práci spropitné...všimné....V

0 0
možnosti
VT

Mám za to, že ve většině civilizovaných zemí světa se v restauraci větší nebo menší trinkgeld nechává.

0 0
možnosti
DM

Souhlasim s vami, jen si dovolim jednu "malickost" vytknout - chcete-li, aby se toto jiz nestavalo, je treba krome pribehu medializovat i nazev podniku, idealne i jmeno toho "cisnika-vejlupka", znate-li ho. Bude-li majitel hospody co k cemu, "cisnik" bude za hodinu bez prace, a vy se tam muzete priste s klidem vratit uzit si vyborne jidlo a noveho, tentokrat mozna uz profesionalniho cisnika.

2 0
možnosti
Foto

Díky za reakci. Majitele si dost vážím, takže napíšu nejdřív jemu.  Již realizuji. Jsem přesvědčená (už ze svého vrozeného optimismu ;-)), že šlo o lapsus jedince. Ale právě v restauraci tohoto majitele by se to opravdu stát nemělo. V o to větším jsme byli šoku.

2 0
možnosti

J61a38n 79Š30e56s66t94á22k

30. 12. 2013 11:39

Vzpomínám jak jeden můj kámoš vzápětí po Listopádu poznamenal - od teďka už nenechám pikolíkům ani korunu dýška, už budou žít jen z mé útraty - a v podstatě měl pravdu, protože zvláště když je tak velká konkurence, tak je opravdu nejdůležitější aby host přišel, a ne aby nechával dýško. Pokud tomu tak není, tak je něco špatně bu´d u majitele provozovny, nebo u obsluhy. Jídlonoši navíc zcela jistě nedošlo, že se tam už nikdy neobjevíte, aspoń si to myslím:-)

0 0
možnosti
Foto

Asi neodoláme a objevíme se tam zas. Jelikož tam skvěle vaří. Když se podíváte na můj profil, objevíte nenapravitelnou optimistku. :-) Mí přátelé jsou podobní. Takže budeme doufat, že to bylo selhání jedince. :-/ A děkuji moc za reakci.

0 0
možnosti
Foto

Tyhle restaurace by měly mít na jídelním lístku napsáno, že diškrecí je zahrnuto v ceně. A ono je a ne malé. Tak asi 10x převyšuje výrobní náklady.

0 0
možnosti