Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vážená paní Bayerová, chci Vám poděkovat za Vaše zajímavé historické exkursy, jsou pro mne vždy zajímavým obohacením mých chabých znalostí. Moc díky, karma a těším se na další.:-)R^

0 0
možnosti
Foto

Tak to teda diky moc! Až se z takové pochvaly rdím! :-)

0 0
možnosti
LM

Benito Mussolini musel mít dost pokřivený vkus, když se  tak ošklivě vyjádřil o hezké ženě. A ty kudrnaté prstýnkovité husté vlasy...

0 0
možnosti
Foto

On byl vůbec celej divnej, jak dokazuje historie. Problém byl v tom, že ona byla chytrá ženská a to mu asi vadilo nejvíc. Díky za přečtení :-)

0 0
možnosti
Foto

R^Hezký. Ale rozhodně to neměla jednoduchý. Někdy je člověk rád za svůj nezajímavý holý zadek:-).

0 0
možnosti
Foto

No, tak trochu život na kraji srázu. Měla štěstí, že neskončila jako Matylda. Díky za návštěvu!:-)

0 0
možnosti
Foto

Proč všechny holky touží být princeznami, královnami, kněžnami,...A ty zavádějící pohádky?! Vždyť je to šílené...:-( Ale Ti R^:-)

2 0
možnosti
SB

Naprosto s vámi souhlasím. Já jsem byl pouze ve velice malé míře celebritou pouze na úrovni gymplu, kde jsem studoval, a to díky hudbě. A stačilo mi to a měl jsem toho plné zuby. I na tak nízké úrovni jsem o sobě slyšel tolik fám, že to bylo až nechutné. Například ta, že prý jsem profesorovi matematiky při zkoušení, když mi dal údajně pětku, řekl před celou třídou, že matematiku umí lépe než já, ale nikdy ji nebude umět tak jako já hudbu - což jsem samozřejmě nikdy neřekl, ba dokonce v tu dobu, kdy se to říkalo, jsem zrovna žádnou pětku z matematiky nedostal, ale všechny třídy gymplu s výjimkou té mé si o tom říkaly jako o zaručené zprávě a nepomohlo ani to, že mí spolužáci říkali, že to není pravda, protože to by přeci museli při vyučování slyšet. Pomohlo teprve to, že se to doneslo až do profesorského sboru a pan profesor B. otevřeně řekl, že jsem mu nikdy nic takového neřekl.

Mít to celoživotně a ještě k tomu na podstatně vyšší úrovni, to by bylo kruté.

0 0
možnosti
Foto

I jen měsíc bych chtěl být králem :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 547
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1514x
Nenapravitelná optimistka s duší v rozletu. A věčná vypravěčka. Někdy je to se mnou mírně náročný ... :-) 

                            ( aladul333@gmail.com )