Červené úterý proti Paroubkovi a komunistům

Jakožto duchovní otec neoriginálně originální akce Červené úterý proti Paroubkovi a komunistům bych chtěl tento blog zneužít jakožto vysvětlení a zároveň ještě poslední propagaci před prvním červeným úterým.

Jsme občanská iniciativa Volíme proti Paroubkovi, nejsme nikterak závislí na jakékoliv politické straně a v mnoha otázkách se neshodneme, ale jsme ochotni a schopni věcně argumentovat. Vysvětlete si to jak uznáte za vhodné, ale společně se shodneme, že Jiří Paroubek a jeho blízcí ve vedení ČSSD (David Rath a další) jsou hlavní příčinou totálního úpadku české politické kultury.

Připravujeme i jinou akci, Červené úterý by mělo být pomyslnou mobilizací lidí, aby si uvědomili, co reálně hrozí po volbách v květnu a velmi možném vítězství dvou levicových stran. Opět hledání lepších zítřků, omezování lidské individuality, nárůst zadlužení příštích generací a v neposlední řadě a určitě ne konečně hra na rádoby solidaritu, přičemž jde pouze o převlečený nákup hlasů těch líných a neschopných.

Ještě tři věci bych rád vysvětlil. Dotazy a stížnosti se objevují totiž dosti často.

a)Červenou barvu jsme zvolili úmyslně, vysvětlete si to jako sarkasmus českému národu tak vlastní.

b) Akci bychom chtěli opakovat každý týden až do voleb, samozřejmě chceme vymyslet i nějaké zpestření. Pokud by nás bylo čím dál tím víc a motivovalo by to nerozhodnuté, aby šli k volbám a těm, kteří zažili socialismus by tato událost byla jakýmsi mementem, co reálně hrozí a připomněla, čím si tato země musela a musí procházet, byli bychom velmi spokojeni.

c)Ještě jednou opakuji, nejsme spojení s žádnou konkrétní politickou stranou. To, že máme blíže k pravicovému stylu uvažování ovšem nepopíráme a nevnímáme to jako žádný problém. Rozhodně nehrozí, že by se jakkoli změnil význam události.

 

 

Stránka inciativy: http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/pages/Volime-proti-Paroubkovi/112099342157109?ref=ts

Událost: http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/event.php?eid=109906675712276&ref=ts

 

Michal Šárka

Občanská iniciativa Volíme proti Paroubkovi

Autor: Michal Šárka | pondělí 19.4.2010 21:29 | karma článku: 27,07 | přečteno: 2402x
  • Další články autora

Michal Šárka

Včera Sobotka byla

29.10.2013 v 21:29 | Karma: 23,32

Michal Šárka

Kupředu levá!

14.8.2013 v 8:15 | Karma: 14,46

Michal Šárka

Vylomeniny Zdeňka Škromacha

4.7.2013 v 8:15 | Karma: 25,06