Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

poptávka nabídka....ženě těžko zakázat hledat dobře situovaného, aby ta její práce byla pak spíš seberealizací než maratonem za groši.....muži těžko zakázat hledat ženu, která se postará o domácnost, když on řeší drtivou bětšinu složenek.

Na dělbu práce není jaksi právní ani jiný nárok...je to o dohodě...a taky o té poptávce a nabídce.;-)

4 0
možnosti
NR

Pokud žena chodí na 8hod denne do práce, měl by muz delat plovinu domacich praci, protoze ona take z 1/2 zivi rodinu...

0 0
možnosti
Foto

ona půl prací na autě a v garáži, půl oprav střechy a nezapomeňme na údržbu pc ;-D Ne, je to na dohodě. Někomu vyhovuje tradiční model, jinému skandinávský...blbý je, když každému jiný;-)

2 0
možnosti
DT

D78a44n41a 17T16a51n14k12e60r

20. 12. 2013 18:04

Každý ať si to dělá jak potřebuje, proč do toho někomu mluvit? :-)

3 1
možnosti

V tomto případě šlo trochu o osvětu, ale ta je podle vás zřejmě zbytečná.

1 1
možnosti
RP

To co říkáte je IMHO jen předzvěst rozsáhlých společenských změn. Žena už nemusí dělat služku, protože se docela dobře uživí sama. 15 % lidí [sčítání lidu 2001] žije samo, protože buď odmítá "dělat služku" nebo jim naopak tu služku nikdo dělat nechce a jiný důvod pro manželství (nebo aspoň život na hromádce) nevidí :-) A to procento stále roste :-)

3 0
možnosti
IK

no ale pokud žijí každý sám, tak si stejně tu služku každý sám sobě udělat musí, tak nevím, jestli je to nějaká výhra. Asi v tom bude  opravdu jen ta jeśitnost, ale mně by to za to nestálo. vždycky ten partner přece umí něco jiného než já, a tudíž každý má stejně tu svoji roli jaksi patentovanou. Když bude chlap umývat nádobí, tak může po mně jako po partnerce podle mého názoru regulérně požadovat, abych vymalovala byt nebo vyměnila baterii.Sice jsem tyhle  věci v mladickém nadśení klidně zvládala, ale dneska bych teda radśi umyla to nádobí....

0 1
možnosti