Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Vikina

16. 11. 2009 22:08
Sandruško milá,

nějak jsem nepochopil, jak souvisí nějaký dáreček s tím, že Ti vzali dukátky - mmch, to si jich měla tak málo?8-o  Ty, taková pilná včelička, co každý den napsala hned deset článků? A navíc pilně odpovídala pod svým blogem všem těm zlým bakaným diskutérům, vždyť to se Ti dukátky musely jen sypat. Ale hele, ber to jako dobrou zkušenost, která se Ti bude móóóc hodit do manželství. Tam si také napřed musíš zjistit, kolik máš v peněžence, a pak si teprve půjdeš koupit tu neodolatelnou kabelku od Vietnamců ;-):-P.

P.S. Fakt Tě rád zase vidím ;-D

0 0
možnosti
MF

falm

17. 11. 2009 2:03
Re: Sandruško milá,

Chce to víc myslet na obou stranách.

Dotyčná v tom rozrušení a spravedlivém rozhořčení zapomněla, že ne všichni vědí, jak zdejši systém funguje. A tudíž vám to nepopsala celé POLOPATĚ.

A Vy, pokud nejste zrovna úplnej lopata, přemýšlejte, proč by to asi mohlo být?

Chytrému napověz... ;-)

0 0
možnosti
OK

o. k.

16. 11. 2009 21:48
Také blogerga

Já s Vámi souhlasím i nesouhlasím. Mne nevydali první článek, protože jsem tam měla odkaz. Ale vulgární či hrubý diskutér dal odkaz na nějaký článek totálně nemorální novinářky atd., aniž by znal dopad toho článku, resp. ukončení kariéry tzv. novinářky "přes postel a politiku".

Fakt je ten, že jsou diskutéři velmi vulgární a ujetí, protože ať si založí blog a píší. Já se zpřísněním kodexu souhlasím. Není to omezení, ale o morálce. Nejsem si jista, zda padne omezení na ty omezené.

Zdraví a dík za Váš článek.

0 0
možnosti
O

Obludni_K

16. 11. 2009 21:19
Mně spíš zlobí

že se mi po nějakých 2000 dukátech objevil na mojem ipasu i 1 nevhodný příspěvek. No, nevím, nepíšu sprostě, nepíšu rasisticky ani úchylácky, oběti trestných činů neznám takže neprozrazuju... Nicméně dobře, možná že se stalo a já pochybil. Ale chtěl bych vědět KDE KONKRÉTNĚ. Takhle se mi přes noc může na kontě zjevit klidně devadesát devět nevhodných příspěvků a budu koukat jak tydýt. Chtěl bych vědět co jsem tedy dle milého cenzora udělal špatně, přinejmenším abych se poučil pro příště. Takovýhle přístup je stejný jako dostat od soudu vyjádření "dostáváte pokutu 300 zlatých proto!" Fakt super systém. Takový... (autocenzura za ušetřených 300.... anebo možná taky ne :-))))))

0 0
možnosti
ZH

zdenda.h

16. 11. 2009 20:14
Kruciš,

o čem tohle plkání vůbec je? Bloguj místo diskutování! Je sice pravda, že diskusi odbudeš jednou dvěma větami bez dlouhého přemýšlení, kdežto blog dá víc práce, ale o tom to snad je, ne?

0 0
možnosti
RL

Limburger

16. 11. 2009 20:44
Re: Kruciš,

Mně ten text byl jasný hned, takže pokuste se o totéž. K právu diskutovat pod články musíte mít na kontě na tomto serveru minimálně jakýchsi 300 dukátů. Jinak si v diskusi ani neškrtnete. Má to svůj účel pro nové diskutéry a svým způsobem to funguje.

.

Pisatelka nečekala (ani já bych nečekal), že právo diskutovat ztratíte nejen penalizacemi (tj. mínus dukáty z konta), ale i naprosto "legálním" výběrem dukátů za nabízené drobné odměny. Už to chápete? :-)

0 0
možnosti