Diskuse

Vypni ten řev!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

.MichaL

22. 6. 2009 16:52
třeba...

...za pět let dorostete do úplně jiné hudby, Vaše maminka si třeba všimne Fixy a Vy budete hudrat, ať vypne ty sr..čky...:) Nebo možná do té doby dorostete do... tolerance;-) Mimochodem, historka k Noname.. tehdy neznámou kapelu tohoto jména jsem před hromadou let slyšel na Noci plné hvězd, a už tehdy jsem si říkal s klasikem, to je blbý, to by se mohlo líbit:) No a taky že jo, za dva roky už byli všude, snad i v tom i v lančmítu:)

0 0
možnosti

Saaayush

22. 6. 2009 17:20
Re: třeba...

jo to je ono. jak se kapela stane profláklou tak se často trošku distancuje od svýho stylu.... jinak tolerance, tak já snesla třeba aj babičinu dechovku. nesnesu ale dva styly. hip-hop a všecko příbuzný a... to o čem jsem psala v článku.

0 0
možnosti

Saaayush

20. 6. 2009 20:23
zákaz diskuse

PS: zase se ukázalo co sem píše za "inteligentní a dokonalý" lidi. já jasně psala že na ordinaci koukám jen na půl oka (a ještě protože v současnosti jinej lékařskej seriál kde bych mohla kritizovat neprofesionalitu nejde)... Proti takovým už bude bohužel jediná obrana. Podobný výlev vždycky odnesou ti kdo chtějí diskutovat, a proto budu muset příští diskuzi zakázat

0 0
možnosti

Saaayush

20. 6. 2009 20:18
Já bych vás milí kritici donutila poslouchat rihannu a beyon

vážení kritici já fixu poslouchala už předtim než začla bejt takto profláklá. od redhotů mám osobně nejradči ty starší kousky a i navzdory tomu že je to známá kapela tak nemá jeden song jako druhej což mě baví. no a no name maj aspoň docela přijatelný texty.  totéž kryštof. budu mazat a zavírat diskuze protože se tu chce někdo jen vyzuřit. a je to poslední výhružka!!!

0 0
možnosti
T

thufir

21. 6. 2009 17:57
Re: Já bych vás milí kritici donutila poslouchat rihannu a beyon

No obrana Fixy je prostě marná. Je to popík a basta. A texty Kryštofa? Vždyť i sám Krajčo tvrdí, že jej nejvíce baví, že je každý chápe jinak. Já tedy vůbec. výborné texty píše třeba Warell Dane z mnou níže zmiňovaných Nevermore.

Prostě si ulítla. Já nehodnotím,že koukáš na ordinaci, to je mi fuk. Ale s tou muzikou jsi mimo. Posloucháš prostě standartní pop hraný i v tom esu a děláš z toho něco více.

 

0 0
možnosti
JM

djsano

20. 6. 2009 20:03
To jsem se zase zasmál

Slečna blábolí něco o stádovosti a komerčnosti a sama má ráda No Name (což je synonymum nejhoršího středoproudového kýče v současné muzice) a koukám na Ordinaci (nejstádovější seriálu současnosti). Navíc nezlobte se na mě, ale komerční je i ta hudba co zde slečna propaguje. Komerční je každá hudba, která vydělává peníze.

0 0
možnosti
T

thufir

20. 6. 2009 18:49
Slečna by si to měla trochu ujasnit

V esu hrají samé komerční s....y a sama poslouchá Franze Ferdinanda, No Name, Redhoty a, můj bože, Fixu.  Vždyť minimálně NoName, Fixu a redhoty hrají i v tom Esu Já když  to viděl naposledy, tak tam byl Timko.

Kdyby slečna poslouchala, já nevím, Kataklysm nebo Nevermore, tak neřeknu, ale stěžovat si na Eso a pak si pustit Fixu, tak to je síla.

Jinak zajímavý seznam sestavil O.Sindler pode mnou. Šedesátky moc nemusím, ale o dekádu později už to je pro mě zajímavé. Takový Rising od Rainbow to je album.

0 0
možnosti
S

Sampis

20. 6. 2009 19:33
Re: Slečna by si to měla trochu ujasnit

Mno jo, slečně tam chybí ještě Krištof, Medvědi a Nohavica. Jo a "undergrounovanej" Landa.

0 0
možnosti

O.Sindler

20. 6. 2009 17:35
hmmm

Docela zajimavy clanek. jenom bych se ohradil proti pojmu vykopavka. Ty nejlepsi veci jsou totiz 20 - 40 let stary (Hendrix, The Doors, Jefferson Airplane, Led zeppelin, Rainbow, AC/DC, Judas Priest, Deep Purple, Pink Floyd, Rolling Stones, Bob Dylan, KISS, Bad Company, Cream, Dire Straits atd....

Kulturni degradace, ktera byla dusledkem cenzury a vyustila do zcela neposlouchatelnych kreaci socialistickeho popu a nekolik snesitelnych rezimem horko-tezko tolerovanych veci. Je specialitou vychodniho bloku

0 0
možnosti