Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petrph

24. 9. 2010 13:54
odpověď možná je

Že hackerovi , už díky jeho inteligenci a vysokým schopnostem,jsou Vaše známky a osobní údaje ukradený. Když se někam probourává tak hlavně aby si prověřil svoje schopnosti proti odolnosti daného systému. Je fakt že určitá část to dělá pro peníze,ale ty zase jdou po číslech kreditek nebo přístupech k bankovním účtům, na vaše známky a údaje nebudou ztrácet čas.

Na druhé straně, otevřeně přístupné seznamy studentů, včetně kontaktů a známek (takže se dá odhadnout inteligence, znalosti zájem o obor, apod) se náramně hodí těm nenechavcům, kteří sice umí odborně /slušně řečeno nic),ale jsou schopní to rozkecat, nebo ještě lépe to prodat různým reklamním agenturám, které Vás pak budou dnem i nocí bombardovat úžasnými nabídkami ze všech stran...Pořád neva??

0 0
možnosti

fioman

24. 9. 2010 11:13
Pohádky já rád, Sandro!

A navíc Pardubice zbožňuji. Proto Karma jako celý Tesco i s AFI Palácem dohromady! R^ S pozdravem Filip Fuchs, bloger. :-)

0 0
možnosti

Saaayush

24. 9. 2010 11:20
Re: Pohádky já rád, Sandro!

Dík :-) A na oslavu si půjdu dát do AFI kapučínko až tam zas někdy pojedu.

0 0
možnosti

lesicatko

24. 9. 2010 11:06
miešate dve veci

Jedna je bezpečnosť a ochrana identity na internete - tam podľa mňa podceňujete, o čo vlastne ide a ta druhá vec je snaha o čo najliberálnejšie prostredie - čo je logická snaha / nielen / mladých ĺudí.

Práve internet je totižto medium, kde nie sú ani právne doriešené vzťahy , kedy zadavate niečo zo svojej identity - niečo raz na internet dané može byť prakticky nezničiteľné. Preto sú predpisy ktoré aspoň čiastočne eliminujú dopad týchto skuočností. Skúste pozrieť

http://pocitace.sme.sk/c/5095597/marcela-alzin-internet-na-vase-chyby-nikdy-nezabudne.html

  

0 0
možnosti

Saaayush

24. 9. 2010 11:09
Re: miešate dve veci

Já chtěla spíš vyjádřit to že ačkoliv nám třeba pošle profesorka výsledky testů pod čísly, je to v podstatě k ničemu když bych sama z vlastní blbosti nastavila jednoduchý PIN. A právě to jak se chráníme my sami nám může naše soukromí zachránit a nebo naopak zničit.

0 0
možnosti

PavelRuzicka

24. 9. 2010 10:52
Trochu nepřehledné

zdá se určeno jen pro zasvěcené, ale R^R^R^R^R^ ;-);-DR^

0 0
možnosti

Saaayush

24. 9. 2010 11:05
Re: Trochu nepřehledné

Tak já se pokusím to trošku vysvětlit. Nejen na naší fakultě ale snad na všech univerzitách je jakási internetová agenda. Tam se zapisuje všechno co o nás škola musí vědět a co potřebujeme vědět my. A to nejde jen o zkoušky. Spousta takových databází je i v různých firmách a institucích. Problém tam často bývá dost podobný jako ten co jsem popsala na příkladu té naší...   

0 0
možnosti