Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kytt

26. 10. 2009 0:37
to je zase pitomost

když máte tolik soucitu, tak asi soucítíte taky s tím šestiletým klučinou, který pistolí svého strýce zastřelil svou stejně starou spolužačku přímo ve škole...? Nebo snad děláte mediální selekci a čtete jen to, co vám naservírují titulky na Seznamu, pardon, na Novinkách, tedy vlastně v Právu, médiu to nezávislém asi jako kdejaký firemní oběžník?

0 0
možnosti
C

cajklista

14. 10. 2009 20:01
Absurdistán

Zdravím slečno Sáro

Včera jsem si kladl  úplně stejnou otázku jako Vy, když jsem si přečetl článek o šestiletém klučinovi, jenž si donesl do školy svůj oblíbený příbor. Neumím na ni odpovědět asi správně, neboť neznám poměry v USA (ani nevím v kterém státě se to stalo). Ale jak se správně zamýšlíte,  zdravý selský rozum zůstáva stát a nechápe to. Bohužel, celý svět se mění, převážná většina společnosti se řídí vyhláškami, směrnicemi, metodikami, nařízeními za které je tak jednoduché se schovávat. Chybí zde osobní statečnost tohoto ředitele školy, který by měl vzít osobní zodpovědnost a řešit tuto situaci selským rozumem-prověřit si z jaké rodiny klučík pochází, kamarády a po prověření situace vyvodit přiměřený trest(jestli se vůbec dá hovořit o trestu). Bohužel ředitel je posera a tak raději pošle hocha na 1 rok do zvláštní školy).

0 0
možnosti

Saaayush

16. 10. 2009 12:26
Re: Absurdistán

Asi tak. Nezbývá než dodat, že každý z nás je vlastně jednou nohou v kriminále (o těch co pracují ve školství nebo zdravotnictví to platí dvojnásob). Nezbývá než si přát, aby takových případů bylo co nejméně.

0 0
možnosti