Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠB

stařec bez moře

10. 6. 2009 13:06
nejsem čtenář bulváru

a na tvůj článek jsem si kliknul jen ze zvědavosti, co se z toho vyklube. Takže sotva půjde dělat z karmy nějaké závěry. Pokud by ses opravdu nakazila od svého přítele, nelitoval bych tě, jako nelituji rozjetého zajíce, či sraženou srnku. Neopatrné musí z kola ven.

0 0
možnosti

Saaayush

10. 6. 2009 13:12
Re: nejsem čtenář bulváru

A jsme u toho. Zvědavost. Závěry ani tak nedělám z karmy, ale hlavně z čísla, které skoro dvakrát převyšuje můj do té doby nejčtenější článek. Mimochodem, já bych tu holku taky nelitovala, ikdyž by tu samozřejmě byla možnost, že za to tak úplně nemohla. Ale bohužel je pravda, že ve výsledku nehraje roli, jestli se člověk nakazil protože se protrhl kondom, protože se píchl o jehlu, nebo protože fetoval.  Ve výsledku všichni takto nakažení v sobě mají virus tak jako tak... Nespravedlnost bohužel vládne světem.............

0 0
možnosti

Saaayush

10. 6. 2009 12:36
Munchausen

Bohužel je to pravda. Tenhle syndrom je neléčitelný a řešením je jedině hospitalizace takového člověka v psychiatrické léčebně. Hlavně pak chudáci doktoři a příbuzní.

0 0
možnosti

Saaayush

10. 6. 2009 12:39
Re: Munchausen

jo a o tom syndromu v přenesení jsem se ani nezmiňovala. Je ale faktem, že už i u nás proběhla o takovém případu zpráva. Myslím, že tehdy matka vpichovala svému dítěti injekce s vodou ze záchoda. V USA byl pak případ, že máma (zdravotní sestra)takhle ohlila svojí dcerce hlavu cpala do ní léky a předstírala, že má ta dcerka leukemii...

0 0
možnosti
MVK

aadler

10. 6. 2009 12:32
Pokud se o tom chcete dozvedet vic,

tak dr. Marc Feldman je odbornik #1 a ma na svem webu furu nesmirne zajimaveho cteni. Crombag a Merckelbach jsou taky vytecni, ale jsou to Belgove a pisi holandsky. S Munchhauseny je problem. Zadna lecba na to neexistuje. V rade nemocnic USA visi ve vratnici na nastence fotografie nejproslulejsich Munchhausenu a vratny ma instrukci vyrazit dvere s kazdym z nich, pokud se pokusi do nemocnice proniknout. Munchhausen by proxy je samozrejme jeste mnohem vetsi problem.

Jo, samozrejme karma.

0 0
možnosti
TM

incomming_message

10. 6. 2009 12:17
Moudrá slova

slovy klasika: "do kamene tesat". :-) A karma, samozřejmě

0 0
možnosti