Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Rodnok

2. 4. 2012 7:40
vskutku aktuální

asi nebylo o čem plkat, tak soudruh prochází staré články v bulváru ;-D

0 0
možnosti
VS

vlsam

3. 4. 2012 0:37
Re: vskutku aktuální

Dobrý den, nevím proč mne nazýváte soudruhem, to jsem nepochopil. Co se týče Vašeho obvinění po procházení po bulváru, jen bych chtěl upřesnit, že se jedná o zprávu z iDnes, což jsem v článku zmínil a pokud se jedná o aktuálnost článku, pak má reakce na toto téma byla aktuální, nevím, co chcete víc. Možná by jste se měl podívat, v jaké rubrice je můj článek umístěn. Je totiž v rubrice poezie a próza. A tam jsem ho umístil záměrně. neboť se jedná o fejeton, což je literární forma. Pokud jste si nevšiml a nejste schopen nadhledu, já své fejetony beru s nadhledem a tam nezáleží na aktuálnosti, ale na humoru. Já nekomentuji, já se snažím pobavit. Což, jak jsem rád, se mi celkem daří. Pokud berete všechno tak vážně, tak Vás jen mohu litovat, nicméně děkuji za Váš názor.

autor:-)

1 0
možnosti
JH

Dalibor62

2. 4. 2012 6:50
Boj s lidskou blbostí vyhrát nelze, ale to neznamená, že

by se měl vzdávat. Ale správně by takovéto příspěvky měly vycházet na Apríla, protože si člověk myslí, že si vědci dělají srandu. Ale to oni ne, oni "bádají" za peníze daňových poplatníků.

0 0
možnosti
K

kareldrabek.blog.idnes.cz

2. 4. 2012 7:17
Re: Boj s lidskou blbostí vyhrát nelze, ale to neznamená, že

Tento výzkum je velmi důležitý. Proto byly opakovány studie provedené ve Švédsku. Tam zjistili, že nejhorší je rýže, pak rajčata. Geniální nápad JU je v tom, že ze surovin připravili jídlo.

1 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1293x
Autor fejetonů a detektivních povídek. Autor knih "Rozhodnutí zabíjet" , "Ale já jim neřekla, aby ho zabili..." a "31 je obráceně 13." Nezávislý publicista. Amatérský historik. Více informací o mě na facebooku, nebo mém webu: http://www.vsamiec.estranky.cz/