Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S-O

SRPŠ - OPZHN

5. 5. 2009 17:25
Kdo se bojí - ten má kýbl v síni.

Nejsem tedy posera a nemíním-li si nechat líbit to co druzí by nesnesli, nejsem tedy ani agresor, jde-li o děti. Považuji za rozumné hledat takovou formu vyjádření nesouhlasu která může poučit i pobavit a tou je zavedení české uličky v parlamentu, s veškerou odpovědností za všechny vlastní činy na obou stranách. Použil jsem zkratky charakterizující můj současný názor  Systematicky Reformou Proti Šibalům anebo Okamžitě Přizabít Zostudit Hlavně Nezabít za pomlčkou, samozřejmě s veškerou odpovědností za přečiny činy na obou stranách. K tomu účelu bych navrhoval a volil do parlamentu jen lidi ochotné okamžitě v něm zřídit českou uličku a zrušit všechna omezení novinářů. Jsem proti násilí, ale to neznamená že nedotknutelní Pandrholové si budou ohýbat zákony podle sebe a když se spletou, pak říkají že na ně neplatí. Zřejmě musím k tomu založit stranu KSPD - Koalice Svéprávných Proti Darebáctví. Tedy ani má adresa není tajná - kspd.samek@seznam.cz

0 0
možnosti
JV

georgino

30. 4. 2009 13:57
Je to v tom,...

...jsme sračky. Bojíme se jeden druhého, že je to pravda. Moc se bojím, ostatně taky nemáte přímou mail adresu. Jo, slušnost a čet se nehodí. Jsem taky posera, tady se nedá věřit ničemu. A jinde jo? 

Protože jste dobrej, tak jiri.volka@klikni.cz

0 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 900x
Když má člověk problém, se kterým nemůže hnout, měl by se umět z něho alespoň vychechtat (Cimrmanologové - a je pravdivý)
Uznávám řešení která nikomu neubližují a jsou pokud možno produktem kolektivního rozumu, který zavazuje ke spolupráci.
U samostatných vůdců společnosti požaduji chopnost řešit odpovědně problémy které nutně vyvstávají při jakékoliv činnosti a zvláště té jejich autoritativní. Stresovou úřední zátěží jsem byl vystaven i vlivu léku který zabíjel a jediný na tento stav žaluji.

Seznam rubrik