Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

Kvintana

9. 5. 2010 8:52
dekuju za clanek

popsal jste to naprosto presne. ja tady uz hodnou chvili rikam, ze vetsina utoku na Paroubka nebo CSSD nebo komouse vychazi z psychickych pohnutek mistnich blogeru (staci se podivat na ty nejfanatickejsi blogery, jejich styl psani, jejich myslenky), ale vzdy dostanu od admina ban, ze jsem prilis osobni a utocny. ale jsem rad, ze to postrehl i nekdo jiny. diky moc.

0 0
možnosti
S-O

SRPŠ - OPZHN

9. 5. 2010 10:08
Re: dekuju za clanek

Děkuji za projevenou soudnost. Zdá se,  že i zde málokdo chápe, jak i předsedovi Paroubkovi mohou škodit také jeho vlastní lidi a on jediný je asi dokáže eliminovat. Miloš Zeman ve své knize psal o tom jak si za Zemákem často bručel po nos cosi o tom, jaké kretény za sebou táhne nahoru.

Neznamená to, že pan Paroubek by také nemohl díky takovým udělat chybu. Ale ani neodepsat? On narozdíl od ostatních si ani  tím i u mne "nespálil čumák". Ukazuje se ale, že v následných volbách už musí figurovat KSPD - Koalice Smělých, Svéprávných atd. Proti Darebáctví. Zdá se mi že hysterické spílání Paroubkovi je zapříčiněno právě strachem z rychlé ztráty pozic vyhandlovaných i ke škodě vlastních voličů. Proto mnozí odcházejí za štěstím do dalších stran. V KSPD bude místo k realizaci pro každého, kdo nemá důvod tajit svou minulost. Pokud někdo znáte způsob jak získat svolení používat "Kurvahošigutntag" pro stručný a věcný výklad etického kodexu v KSPD, budu vám vděčný.

0 0
možnosti
SN

kuča

9. 5. 2010 5:47
Napsal jste to velmi pěkně............

:-) Má to úroveň , mluvíte mi z duše ! Díky ! R^R^R^

0 0
možnosti

ellukas

9. 5. 2010 8:24
Re: Napsal jste to velmi pěkně............

Ano, pěkně to je, ale chtělo to rozdělit do tří blogů.

0 0
možnosti
KPOM

Krutá pravda od medvědice

9. 5. 2010 0:29
nejsem volič ČSSD

ale proboha, ať už všichni nechaj Paroubka na pokoji. já když vidím ty patnáctileté děti, jak maj kecy a přitom vědí kulový tak bych někomu jednu flákla. Ale ne těm dětem, ty z toho snad vyrostou.

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

8. 5. 2010 23:54
Je to

prostě marné, hodně lidí zoufale touží po rudé totalitě, touží volit jednu partaj, a místo angličtiny chtějí ruštinu. Upřímně jim výhru přeju!! asi ze zlomyslnosti. Jsou slepí, hluší, nepoučitelní, že všichni zvolení kradou, zvyšují si platy a náhrady, sami sobě udělují imunitu a pracují 1-2 dny v týdnu, včetně oranžových slibotechen, jim nevadí. Zaslepeni mstou, seberealizací, otráveností z vlastních nezdarů, sžíravou závistí, i touhou po svém ztraceném mládí, jdou v opojení své důležitosti k urnám a letos asi nevratně rozhodují. Bohužel o osudu všech.

0 0
možnosti
S-O

SRPŠ - OPZHN

9. 5. 2010 1:07
Re: Je to

Až budete řešit vážný problém, nezapomeňte sledovat  historii a kontakty svých protihráčů a rychle pochopíte že to je už jen o lidech a nikoliv o stranách. Asi nevíte že od modrých už utíkají i takoví kteří byli rudí a dokonce už začínají laškovat s Pánem Bohem. Proč pan Julínek nesrovnal pana Ratha, ale vzal pod ochranu Pohanku takto možná nikdy nepochopíte a umřete s představou že ti vaši by vám nikdy neublížili.

Doporučuji shlédnout film Serpico.

0 0
možnosti
JS

Sykorski

8. 5. 2010 22:55
Vážený pane autore,

ten Vámi vychvalovaný pan Paroubek, stigma většiny českého národa, je např. ochoten po volbách spolupracovat nejen s marťany, ale i s komunisty... Kam taková spolupráce vede, to většina z nás zažila na vlastní kůži, když se naše republika ekonomicky propadala a propadala (ze srovnatelné úrovně např. ČSR a Rakouska po 2.světové válce), a proto další paroubky zde nemůžeme a nechceme živit!!

0 0
možnosti
VD

Šulivajda

8. 5. 2010 23:02
Re: Vážený pane autore,

Také pan Kalousek hodlal spolupracovat s komunisty a to je OK?Proto malý dotaz , něho to nevadí?!!?!!

0 0
možnosti
PS

politicky nekorektni asocial

8. 5. 2010 22:51
Bravo,

sic je to nečitelné, slova ve špatném pořadí naskládaná, ale na chovance bohnického ústavu skvělý výkon i tak. A teď rychle na sesternu pro prášky.

0 0
možnosti
S-O

SRPŠ - OPZHN

9. 5. 2010 9:24
Re: Bravo,

Děkuji za poklonu - také poradím: Zkuste ricinový olej míso prášků a něco jiného na čtení, například literaturu faktů - podle ing.Karla Sýse. Zaručeně si najdete správné místo a  tam pochopíte že zatím co tělo bojuje můžete se duchem vznášet třeba nad Slavkovem. Tím si navyknete udržet stále vyšší sebevědomí i bez prášků a chlastu.

0 0
možnosti
B

binkojevul

8. 5. 2010 22:33
Článek jsem přečetl celý,

nejde proti němu v žádném případě oponovat. Ti bez soudnosti vás mohou pouze urážet.EUR^

0 0
možnosti
Y

yry

8. 5. 2010 22:23
Psychóza

Zcela jist si nejsem, ale termín psychóza se už mezi lékaři nepoužívá.

Ofšem pan Paroubek, to přesahuje i lékaře...

0 0
možnosti
P

parnassius

8. 5. 2010 22:06
Ten článek je především moc dlouhý.

I kdyby byl o polovinu kratší, pořád bude moc dlouhý......

0 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 900x
Když má člověk problém, se kterým nemůže hnout, měl by se umět z něho alespoň vychechtat (Cimrmanologové - a je pravdivý)
Uznávám řešení která nikomu neubližují a jsou pokud možno produktem kolektivního rozumu, který zavazuje ke spolupráci.
U samostatných vůdců společnosti požaduji chopnost řešit odpovědně problémy které nutně vyvstávají při jakékoliv činnosti a zvláště té jejich autoritativní. Stresovou úřední zátěží jsem byl vystaven i vlivu léku který zabíjel a jediný na tento stav žaluji.

Seznam rubrik