Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

OPZHN-SRPŠ

22. 11. 2009 7:29
Ty sis šlehnul?

.... úpvně nomávně Uďo Uďo ...mi došlo že násilí je zlý čin, ale lidem s nedostečným "proláskověním" - je to výraz jednoho z nich - pomůže jedině šibačka. Premiér Paroubek takové ničemy hezky mazval - šibaly. 

Napřed mi došlo že nedostatečné "proláskovění" bude asi nejlepší dobít nástrojem lásky a tak v případě ŠIBALa - nehodného úředníka - mi došlo že to musí být nástroj lásky býka. V Americe používají bej-sbol - jak student v Hradci Králové na profesora pro lásku k dívce. Že u nás lze identicky použít tradiční bej-kovec - nástroj lásky býka na "proláskovění" úředníka - bylo jen výsledkem oslího můstku, kterým se z tak vážné věci na chvíli stala fraška. Že byly Velikonoce ozdobený jej dostal pan Paroubeki se sdělením že jinak bude šibačka. I v MF 23.8.2006

Asi to nestačil už odcházející a nereagoval ani právě nastupující pan Topolánek, šibačka byla, neboť "co řeknu to musí sedět, jakože vím že nechci sedět  za to co řeknu". Proč taky! Pokud ovšem už není trestné chránit i své děti.  

0 0
možnosti
MC

sualk

22. 11. 2009 7:28
Nechlemtej a dávej si pozor komu hraješ.

:-)

0 0
možnosti
JS

OPZHN-SRPŠ

22. 11. 2009 8:03
Re: Nechlemtej a dávej si pozor komu hraješ.

Pokud tímto demonstrujete vztah i k vlaskním dětem, stojíte za pozornost i s funkcí.

Mě osobně už nezáleží na stranách, ale jen na lidech kteří jejich jménem jednají.

A že si dávám pozor a psal jsem o tom, tak pro vás to ještě zopakuji:

"Pokud duchovní pastýř jen zauvažuje že se svým vlivem by mohl své ovečky odvést na E55 a tak si vylepšit stav ve společné pokladně, není už pastýřem, ale pasákem". Teď je jen věcí ODS, zdali se sama k sobě zachová demokraticky, nebo destruktivně. "Její" lidé jsou také naštvaní a pokud jednou řečené se nesplní, je dobré jít po tom proč vedoucí stojí na straně ŠIBALů a je jen jeho věcí, když chrání i ty z jiných stran. Tohle vy ještě nevíte? 

0 0
možnosti
PF

Pongo

21. 11. 2009 21:49
Ty

sis šlehnul?

0 0
možnosti
DO

oId fashioned Vince III..

21. 11. 2009 17:04
asi budete dost rozzlobený muž, co?

:-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 900x
Když má člověk problém, se kterým nemůže hnout, měl by se umět z něho alespoň vychechtat (Cimrmanologové - a je pravdivý)
Uznávám řešení která nikomu neubližují a jsou pokud možno produktem kolektivního rozumu, který zavazuje ke spolupráci.
U samostatných vůdců společnosti požaduji chopnost řešit odpovědně problémy které nutně vyvstávají při jakékoliv činnosti a zvláště té jejich autoritativní. Stresovou úřední zátěží jsem byl vystaven i vlivu léku který zabíjel a jediný na tento stav žaluji.

Seznam rubrik