Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

dalí

9. 6. 2009 21:46
No a dnes:

Kde je umístěn počítač,který používáte k psaní svých elaborátů? Pokud to není psychiatrická léčebna,pak se někde stala chyba.

Odpověď na Váš včerejší dotaz:Ano,pracuji v kanceláři.

Můj dnešní dotaz:Kde pracujete ev. jste pracoval Vy? Já jsem Vám pravdivě odpověděla!

0 0
možnosti
S-O

SRPŠ - OPZHN

10. 6. 2009 11:58
Re: No a dnes:

Děkuji za věcnou otázku.

Nejsem úředník, nebojím se postavit hlouposti, se kterou si mne "úředníci" dovolili považovat za blba. Pokud má odpověď bez pochopení širších souvislostí vypadá jak odpověď cvoka, je to tím že se dovedu i bez funkce chovat stejně jako "oni".

To co se dělo s dokumenty bez (také jejich) podpisů jsem popsal asi dost jasně.

U lidí kteří takové zásady nectí, jsem pak registroval další, ještě horší chyby a proti takovým jsem už vyrukoval nekompromisně.....

0 0
možnosti
D

dalí

9. 6. 2009 21:45
Vážený pane,

v diskuzi u Vašeho včerejšího článku jsem napsala toto: "Nevěřím tomu,že jste schopný rozumět tomu,co jste napsal.A upřímně musím přiznat,že lituji každého úředníka,který je nucen s Vámi jednat.Takže ještě jednou: každá obec má svého blázna."

A tohle je Vaše odpověď:

"Já ale vám rozumím. Když i vám se zdá býtj přijatelné napsat "t&tr&nk&" a třeba i "ťycho", ................

Také asi děláte v kanceláři?"

Podle čeho soudíte,že je pro mně přijatelné napsat "t&tr&nk&" a "ťycho" ? 

0 0
možnosti
S-O

SRPŠ - OPZHN

10. 6. 2009 15:49
Re: Vážený pane,

.... promiňte, nejsem majitelem připojení.

Když i soudci stačí vysvětlení zkratky Š&S jako například "Šibal &sf&ltové střechy", pak se asi otřese každý normální (asi i obecní blázen) ale Vy ne? Jak hodnotíte soudce, advokáta, předsedu soudu i krajského soudu a  ministerstvo spravedlnosti když nejednali ani z vlastního podnětu, nechám na Vás. Tedy i proto jsem došel k závěru, že asi také musíte psát m&so, atd., a pokud nezaložím stranu KSPD - ostatní v článcích - nemohu spoléhat ani na Vás jako na ostatní oponenty.

0 0
možnosti
JK

jhk2

9. 6. 2009 18:38
smysl

ma tento clanek prosim nejaky smysl nebo si jen potrebujete vyli nesmysl srdicko a neni dulezite aby to nekdo pochopil ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 900x
Když má člověk problém, se kterým nemůže hnout, měl by se umět z něho alespoň vychechtat (Cimrmanologové - a je pravdivý)
Uznávám řešení která nikomu neubližují a jsou pokud možno produktem kolektivního rozumu, který zavazuje ke spolupráci.
U samostatných vůdců společnosti požaduji chopnost řešit odpovědně problémy které nutně vyvstávají při jakékoliv činnosti a zvláště té jejich autoritativní. Stresovou úřední zátěží jsem byl vystaven i vlivu léku který zabíjel a jediný na tento stav žaluji.

Seznam rubrik