Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
I

ivko12

20. 5. 2010 17:29
Bylo

by to krasne ale... Neni snaha resit zavaznejsi problemy ze strany politiku. A uz jste videl kapry, kteri si vypustili rybnik?

0 0
možnosti
S-O

SRPŠ - OPZHN

20. 5. 2010 21:30
Re: Bylo

František Janouch radil - kroužkovat - u voleb. Souhlasím a dodávám: "Kroužkovat, kroužkovat, kroužkovat" tak, aby ti co budou dosazeni mohli dokázat že dobrá násada udělá vždy dobrou úrodu. A ti co mohou chtít tvrdit že to nejde, musí přestat překážet těm co to už tak dělají. Proto záleží na vůdčích schopnostech předsedů, zda si umí takové chytráky vyhledávat a včas si vyčistí "chov" od korupce už před volbami.

Není dobré když ti chovní mají máslo na hlavě a předseda také, protože mu to nevadí a možná tím i dokazuje že je stejný. Právě když před volbami budeme spravedlivě kritičtí ke každému stejně bez  rozdílu, pomůže to možná i protivníkům a pak i nám všem. Jinak se bude zas vypouštět, tedy nové volby a obstrukce, namísto úspor.

Není to dobrý stav, když se advokátovi dovoluje hájit "všemi prostředky", tedy zřejmě i možností zametení pod koberec a svědctví vedoucí k odhalení pachatelů se nakonec stává důvodem ke strachu o život a zas o děti. U soudu se vevydávají autentické záznamy?

0 0
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 900x
Když má člověk problém, se kterým nemůže hnout, měl by se umět z něho alespoň vychechtat (Cimrmanologové - a je pravdivý)
Uznávám řešení která nikomu neubližují a jsou pokud možno produktem kolektivního rozumu, který zavazuje ke spolupráci.
U samostatných vůdců společnosti požaduji chopnost řešit odpovědně problémy které nutně vyvstávají při jakékoliv činnosti a zvláště té jejich autoritativní. Stresovou úřední zátěží jsem byl vystaven i vlivu léku který zabíjel a jediný na tento stav žaluji.

Seznam rubrik