Diskuse

Nový článek

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Clara Shot

11. 5. 2009 7:12
No co..

no co, prostě jsem měl vzteka.. ;-O(Y)[>-]XEURv!

0 0
možnosti
J

jirkaknop

11. 5. 2009 6:58
Doufám,že to tak udělají všichni

a každý se přestěhuje do jiné země , aby "nemusel řešit problémy svojí zamě a bylo mu to putna". Španělé budou v ČR , my v Irsku , Maďaři na Slovensku ;-D atd. A tím se každý zbaví odpovědnosti. To bude opravdu řešení!

0 0
možnosti
AS

Adriana

11. 5. 2009 9:49
Re: Doufám,že to tak udělají všichni

To není o zbavování se zodpovědnosti jako spíš o bezmoci...když tady 20let po revoluci jsou komunisti pořád třetí nejsilnější politickou stranou, když hrozí, že říjnové volby vyhraje rozdávačný Paroubek, když překlenovací vláda se zdá jako nejrozumější ze všech, protože říká: budeme šetřit (konečně!)....člověku z toho občas nemůže nebýt smutno... Znám spoustu lidí, kteří říkají, že pokud v  říjnu vyhraje Paroubek, tak se prostě odstěhujou jinam (a já se s tímhle názorem ztotožnuju)....protože jestli volby vyhraje Brožová a Šlégr, tak na to se opravdu nechci koukat.... Já se zodpovědnosti nezbavuju - já půjdu volit, ale vyhrává většina, a pokud si většina vybere Paroubka, má ho mít... že u toho nechci být je zase moje rozhodnutí.

0 0
možnosti
L

lesicatko

11. 5. 2009 0:18
Len pesimizmus ?!

Takže radšej odísť ako hosť kdesi inde a nepreberať zodpovednosť za svet, ktorý nie je taký ako chcel...

Obligátne - keby to takto riešil každý...

Ten článok o Jirkovi sa mi páčil viac.

Fakt sa nenájde nič, za čo by stálo žiť v ČR a strpieť tú frašku v politike ? Fakt sa netvoria aj dobré zákony a život nejde k lepšiemu ?

Vieš ako v SR pozerajú s obdivom, že v ČR bola schválená variabilná rodičovská dovolenka a predsa len je ĺahšie mať rodinu, deti a žiť slušný život ? Vieš ako sa v SR pomaly ale predsa roztáča aktivita, ktorá povedie k zatvoreniu decákov, tak ako je to už v niektorých krajinách EU ? Tak aby sa ten Jirkov osud už nemohol opakovať ? Odísť a neprebrať zodpovednosť nie je riešenie.

0 0
možnosti