Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

nyny.

30. 4. 2009 13:41
to je otázka neinformovanost

nevím, jak ve funkci ministra, ale viamont bral největší zakázky u dráhy vpodstatě od svého vzniku, nebo alespoň minulých 10 let (a proč to tak je je věc druhá,nicméně,kdopak to zachránil Topolánkav té kauze firmy jejíž byl spolumajitelem nebo šéfem či tak něco a byl tam onen velký dluh nebo spíš vlastně tunel ? kdopak to odkoupil? zkuste hádat), takže hodnota akcií viamontu ceně firmy v době jejich prodeje plně odpovídala. Nevím, zda se mu za drápek jako ministrovi něco zaťalo, spíš ne, protože je na to dost chytrej a má opravdu vystaráno. No a dráhy jsou moloch a s výběry zas až tak neexperimentují a krom toho, kdo chce práci na kolejích, musí mít hlavně příslušné zaměstnance certifikované (dost složité technické a předpisové testy, za nemalý peníz).Ne každá firma si to preventivně zajistí.To jen tak na okraj, ostatní ve vašem článku neposoudím, v této oblasti jsem kapku poučenější hihi.

0 0
možnosti

Clara Shot

30. 4. 2009 16:37
Re: to je otázka neinformovanost

raguji na zprávy z denního tisku, tam se psalo něco diametrálně odlišného, než tvrdíte Vy. tím ale nechci říct, že nemáte pravdu, odkud čerpáte info..?

0 0
možnosti
SZO

standa z Ostravy

30. 4. 2009 13:41
Jó to je byznys.

Říkal jsem si, že když prodal Bakalovi Viamont Cargo - to je jen náhoda. A pak se ukázalo, že Bakala nedostal nákladní dopravu ( jediná zisková) do svého vlastnictví, protože se několik lidiček ozvalo..

Vskutku mohlo býti hůře.

0 0
možnosti
H

Hufner

30. 4. 2009 13:17
ŘebíčkovYYYYY

Radku, já bych napsal ŘebíčkovYYYYY miliony - co ty na to říkáš???;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Clara Shot

30. 4. 2009 16:38
Re: ŘebíčkovYYYYY

že děkuji za postřeh, jdu to opravit.. :-)

0 0
možnosti
TB

tombry

30. 4. 2009 11:49
hnus

Jojo,je to jedna pakáž.:-©Bohužel se tady neměří stejným metrem.Když se vyšetřovaly kauzy Grosse,Zgarby,Krause atd. to bylo na idnes řevu.A oni padli,šli od válu.To je samozřejmě správně...Ale teď?Stejný sviňárny,stejný podvody,ale najednou klid a ticho po pěšině........

0 0
možnosti
J

jirkaknop

30. 4. 2009 12:43
Re: hnus

Řebíček nešel od válu? A třeba Mrština za kuplířství nebyl ani obviněn , stejně jako Řebíček..a dále třeba ty různé dotace..

0 0
možnosti