Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jirkan01

25. 5. 2009 20:43
Tak to už bude navždycky

Bohužel lidé, kteří mají sociální nevýhodu v tom, že umějí používat mozek, budou vždycky ohroženi většinou méně myslících.  Závist je nejsilnější lidská emoce, hrůzy typu Francouzská revoluce, Cromwel, Lenin, Stalin, Hitler, vždycky umožnila závist spodiny. Jenom nechápu pány typu Paroubka a Ratha. Revoluce skoro vždycky pozřela svoje původce.

0 0
možnosti

Clara Shot

24. 5. 2009 12:07
jo, jo..

jo, jo, kolik lidí, tolik chutí.. díky! :-)

0 0
možnosti
E

Eadem_Semper2

24. 5. 2009 11:30
Píšete velmi nekonformě...

přelétl jsem několik Vašich textů, výborně !

R^R^R^

0 0
možnosti
E

Eadem_Semper2

24. 5. 2009 11:32
Re: Píšete velmi nekonformně...

oprava : nekonformNě, omluva;-D

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

24. 5. 2009 11:25
Volič nepřímo rozhoduje

o nakládání s prostředky z daní. Ten, kdo žádné daně neplatí, by tedy logicky neměl mít hlasovací právo, protože si nemůže nárokovat rozhodování o fondech, do kterých nepřispívá. Je to tedy prosté; lidé, kteří dlouhodobě žijí na sociálních dávkách, by neměli mít volební právo.

 

Souhlas s článkem a karma. R^

0 0
možnosti
C

cojanato

23. 5. 2009 19:44
Autor chtěl šokovat ?

Možná. Ale demokratem dozajista není !Rv

Možná má i nějaký ten komplex.

0 0
možnosti

Clara Shot

24. 5. 2009 9:29
Re: Autor chtěl šokovat ?

přiznám se dobrovolně, že mě baví psát tak, abych vyvolával reakce, nicméně to neznamená, že věci necítím, tak jak je píšu. demokracie je podle mě hlavně o svobodě slova a zní plynoucí výměně názorů, ten kdo pro ty své získá nejvíce následovníků, má právo rozhodovat. mimochodem, bylo skutečně demokratické, že o vzniku samostatného československa roku 1918 stál jediný poslanec své strany T.G.M. a pár dalších, ale prakticky bez jakéhokoliv mandátu? nebo, jak moc demokratické bylo, že komunisti v USA prostě nedostali šanci? :-)

0 0
možnosti
W

wiki5.5

23. 5. 2009 18:36
vsimli

jste si jak nicka "p cuz kvintana" vzdycky jde ad hominem? Nikdy neargumentuje proc neci nazor je rekneme horsi, nikdy se nesnazi rict protiargument k nazoru, s kterym treba nesouhlasi, ale vzdycky jde  po inteligenci autora, kterou on ze dvou radku zhodnoti (bezchybne) jako ze dotycny je vzdycky idiot, pak jde po predcich, kteri jsou vzdycky chabeho puvodu a zavrsi to vzdycky zpochybnenim moralnich hodnot autora. Autor pracuje, je to idiot, ze chodi do prace. Autor podnika, ci jinak vydelava nez rukama, pak je podovnodnik, kriminalnik a podobne. Take nam nikdy nezapomene o sobe sdelit, ze to on je o hodne dal, nad vsim, vsechno ma v malicku a ten ostatni plebs mu nesaha ani po kotnik. Je to proste charakterni chlapik ten p cuz

0 0
možnosti

Clara Shot

24. 5. 2009 11:00
Re: vsimli

má, počítám, sám se sebou dost co dělat. řekl bych, že mu není, co závidět.. :-/

0 0
možnosti
NB

j@ck

23. 5. 2009 11:16
nechapu

proc by mel mit volebni pravo kdokoliv krom me. Je zcela jasne, ze vsichni jsou me podrazeni po strance rozhledu i inteligence a ma rozhodnuti a mnou vydane zakony jsou dokonale. Ja sam vim nelepe, co je nejlepsi pro vsechny a nestrpim zadne zpochybnovani sve autority. Proto bych mel byt ucinen novym imperatorem ceske republiky a konecne tak ukoncit tu nekonecnou ochlokracii.

0 0
možnosti

Clara Shot

23. 5. 2009 11:38
Re: nechapu

vidíte, každý má právo na svůj názor. ;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

23. 5. 2009 10:01
Bych to rozšířil

Ti co bubnují na bubínek a mají dlouhé vlasy by také neměli právo volit. Zajisté si ve svém mladém věku neuvědomujete, co jste napsal. :-)

0 0
možnosti

Clara Shot

23. 5. 2009 10:49
Re: Bych to rozšířil

ale to já si moc dobře uvědomuju, že je to silná káva, a proč se to komu nelíbí. jenže spíš, než snaha zavděčit se všem, u mě vítězí snaha o pojmenování problému a socialismus v naší zemi problémem je. ještě jednou zopakuji: pokud někdo volí pány typu Paroubek, Rath a jim podobní, co jiného si o tom člověku mám myslet, než že je lůza?

0 0
možnosti
K

kaktusak

23. 5. 2009 1:33
To je nedemokratické.

A o psychické i sociální způsobilosti každého voliče bude rozhodovat věčně mladý pan Šamberger.

Nehledě na to, že tvůrci hodnot jsou většinou voliči levice, zatímco voliči pravice často jen parazitují, žijí z cizí práce.

0 0
možnosti

Clara Shot

23. 5. 2009 2:00
Re: To je nedemokratické.

vidíte, mě zase přijdou voliči levice, jako lidé, kteří potřebují mít šéfa, který by dal jejich pracovnímu dni náplň a oni ho mohli potají nenávidět za to, že je bohatej a platí tak málo. přitom kdyby svýho šéfa neměli, tak by vlastně ani nevěděli, co se svým potenciálem provéct. pokud fakt, že je někdo dostatečně inteligentní na to, aby zorganizoval pro ostatní práci, za kterou je zaplatí pokládáte za parazitování, je mi Vás upřímně líto. nedivte se mi prosím, že je mi proti srsti, aby lidé jako Vy spolurozhodovali o budoucnosti téhle země. nedivte se mi, že nechci dále pokračovat v zadlužování příští generace.

0 0
možnosti

Clara Shot

22. 5. 2009 23:04
Jak bych to celé shrnul..?

Jak bych to celé shrnul? Řekni mi, koho volíš, a já ti řeknu, kdo jsi? Každopádně pokud si zjednodušeně odvodím, že voliči kreatur Paroubka, Ratha a jim podobným jsou LŮZA, nikdo mi to nemůže mít za zlé. Podívejte se, jak se ti pánové prezentují a jak nám přdvádějí svoje pojetí demokracie v praxi, a pokud to shledáte správným, bez obav mě můžete srovnávat s Hitlerem nebo Stalinem. Obvinění tohoto zrna od lidí, kterým vyhovuje současná levicová politika v praxi se mě nemůže dotknout.

0 0
možnosti
K

kaktusak

23. 5. 2009 1:43
Re: Jak bych to celé shrnul..?

Dříve se pravičákům dařilo poctivé pracující balamutit, teď už ale propaganda začíná selhávat.

0 0
možnosti