Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

culka

27. 4. 2009 13:00
Používat

smysly je některým lidem proti srsti....jasně, taky mi vadí, že daleko "přijatelnější" je pro většinu lidí pustit někoho starého než ženu s malými dětmi, ale ony nám nohy neupadnou a arogantní hrubce nesnáším ani na jedné straně. Moc hezky napsané.

0 0
možnosti

Clara Shot

27. 4. 2009 20:59
Re: Používat

jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá, jinak to bohužel neumím a i když se snažím, vždycky to nakonec někde ujede.. jinak Vím stoprocentně, že bych jí tenkrát pustil, kohokoliv.. vždycky se snažím vyjít lidem vstříct, když se umí chovat.. no nic, stalo se..

0 0
možnosti
HN

handour

26. 4. 2009 21:56
Moc pěkně napsaný!

Přečetla jsem to jedním dechem, píšete tak pěkně, jak to, že jsem na Vás ještě nenarazila?R^:-)

Radku, prostě jste měl i Vy i ta paní "den blbec"a jeden druhému jste to vykřičeli do obličeje. Je mi moc líto, jestli ten dětskej osud je Váš vlastní - pak bych pochopila tolik člověčiny ve Vašem textu. Už se těším na další:-)

H.N.

0 0
možnosti

Clara Shot

26. 4. 2009 22:18
Re: Moc pěkně napsaný!

To bude tím, že jsem tu novej..  Snad Vás budu těšit i nadále, pokusím se do toho nedávat tolik sebelítosti, to dnešní ráno bylo pod psa, tak to holt muselo ven, alspoň kousek.. Mějte se.. R.     :-)

0 0
možnosti
D

dasa0302

26. 4. 2009 13:23
Karma!!!!

Dávám Vám karmu. Moc se mi líbilo, jak jste té matičce vysvětlil, proč jí nepustíte sednout. Sama bych tak pohotová nebyla. 

Život je hodně o slušném přístupu k ostatním.

to, že jste se pak styděl, je podle mě také normální. Alespoň u vnímavého člověka. Pište dál, čte se to fajn.R^

0 0
možnosti