Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Semper2

6. 9. 2009 16:53
JXD je levičácký magor

který většinu peněz utratí za fet, není jej možné brát vážně. Naposledy se předvedl v debatě p. Jílkové (o cikánech) ve čtvrtek na ČT1, hned po Katyni...R^

0 0
možnosti
VP

Vegan power

6. 9. 2009 16:06
Souhlas

R^

0 0
možnosti
MR

Martina 77

1. 9. 2009 12:13
Souhlasím,

měla jsem naprosto tejný pocit, J.X. Doležala všeobecně beru, ale tentokrát to byl krajně neobjektivní rozhovor, byl zaujatý, útočivý - a zvlášť pokud jde o také téma, je velkou chybou být zaujatý a útočivý....Rv

0 0
možnosti
HD

plavuň

31. 8. 2009 16:51
Děkuju za blog.

Doležalův článek byl vzteklý a netolerantní a to, že jej Ivana Königsmarková v této podobě ODMÍTLA autorizovat a ODMÍTLA jeho otištění a Doležal jej PŘESTO dal do tisku vypovídá hodně o Doležalovi. Zastávám se porodních asistentek u domácích porodů. Rozhoduje se matka, ne asistentka, kde chce rodit. Matka sama sobě potom odpovídá za výsledek, když to neskončí dobře, protože ona měla tu možnost volby. Předpokládám, že matka je plnoletá a svéprávná osoba a tudíž má nárok na svoji volbu a když zvolí špatně, tak ONA si nese zbytek života následky. Porodní asistentky chápu jako osoby, které dodají odborný servis při volbě MATKY. Nevidím porodní asistentky jako osoby, které odpovídají za nějakou "vyšší moc", která se přihodí při porodu doma.Porod doma si s plným vědomím a s veškerými informacemi, vybrala MATKA.

0 0
možnosti
HD

plavuň

31. 8. 2009 16:51
Re: Děkuju za blog.

Příčí se mi to "konání dobra násilím", kdy se někomu chce redukovat  možnosti na jednu, kterou ten někdo pokládá za jedinou správnou. Volám po možnostech volby ve všem v životě a když já zvolím špatně, já si to odskáču. Tak to je podle mě správné.

0 0
možnosti
B

B-ellana

31. 8. 2009 13:35
Díky

Díky za článek. Karma :-)

Zajímavé vyjádření ke stejné problematice jsem četla zde: http://mrowetz.blog.respekt.cz/c/99007/Kdo-se-boji-odpovednosti-a-kritizuje-volbu.html

0 0
možnosti
A

arahat

31. 8. 2009 0:38
Naprosto souhlasím!

0 0
možnosti
A

AlBunda

31. 8. 2009 0:01
reflex jsem kupoval adokonce četl spoustu let,

ale už to delší dobu nedělám,není důvod.JXD je nemocný člověk,jinak by neblbnul s tou svou reality šou svatební.K dokreslení jeho pravé lásky,stačí titulek z jakéhosi periodika:lížu její menses nebo tak něco.

0 0
možnosti
G

Gmur

30. 8. 2009 20:05
dekuji

napsal jste to spravne.

Sokujici je pro mne, ze tenhle "novinar" pred nedavnem propagoval velmi halasne, zavrit zeny do kriminalu, za to ze byly znasilneny.Protoze za to mohou.

neuveritelny idio....T¨

0 0
možnosti

Clara Shot

30. 8. 2009 20:21
J.X.D. by měl přesta hulit, nebo by měl přestat psát!

Důsledek spojení obého si můžeme nezřídka v Reflexu přečíst sami.

Mimochodem, taky jsem zažil, že se mnou žena šla až do postele, a potom mi nedala. Jednou dokonce po předehře. Nic příjemnýho to teda není a dovedu si představit, že se někdo ovládnout nemusí a prostě si poslouží. V tom případě bych asi ale taky nemluvil o znásilnění. Ony by si některé ženy taky měli uvědomit, kde končí flirt a začíná sexualní akt. Samozřejmě, pokud se někdo neovládne, jen proto, že je dotyčná vyzývavě oblečená, a skočí na ní někde v parku, tam je vina jednoznačně na násilníkovi.

0 0
možnosti
K

katango

30. 8. 2009 19:54
Mně přístup JXD zase tak špatný nepřipadal.

Pokud pí IK není schopna odpovědět na otázku,co by dělala v případě zástavy dechu či akce srdeční u novorozence.....Vypadalo to,že neví,že se vyhýbá odpovědi a blekotá,že jí se to nemůže stát. Ať je JXD zhulenej jak chce,má talent najít slabiny v tom,co je nám předkládáno k věření..Myslím ted na jeho Zápisky z Lobče asi z r.1993,kde úžasně demaskoval určitý směr psychoterapie,případně jeho knihu o léčitelích,na jejíž název si t.č. nemohu vzpomenout.A obhájkyně domácích porodů se taky projevují jako obhájkyně víry.

0 0
možnosti
VM

Dluhy se neplatí

30. 8. 2009 17:09
Ale to, že propůjčil Paroubkovi tělo (až na hlavu a břicho,

tím je Puchejř nezaměnitelný) a slavné fotce "Yoko a John Paroubkovi", zo to bys ho snad mohl pochválit, ne?

0 0
možnosti