Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

hasmen

29. 1. 2009 14:56
No...

Myslím si,že by stačilo kdyby se ta vyhláška přepracovala a obsahovala větu - je doporučeno,aby si vlastník nemovitost vybavil čidly,hasícími přístroji... Nutit někoho,aby si novostavbu vybavil těmi věcmi mi připadá jako blbost - lékárničku taky nemusíme mít jenom v novém autě.Za sebe bych to lidem doporučil,ta investice je investicí,která chrání můj majetek.Pokud to někdo nebude chtít,jeho věc.

0 0
možnosti
AH

nyny.

29. 1. 2009 12:46
no

nevím, co všechno by se muselo (revize apod. považuju za blbost), alemít v domě hasičák není zas až tak pitomý nápad. Rozumní lidé ho tam mají stejně tak jako rozumní automobilisté v autě.Ta kouřové hlásiče neposoudím,aby měly smysl, musely by být napojené na nějaký pult, což ovšem dost stojí a hlavně poruchové signály si nedovedu představit hradit klamný výjezd.Ale ty hasičáky užitečné jsou.

0 0
možnosti
P

P.Samarek

29. 1. 2009 14:04
Re: no

Ano, dost možná se hasičák v autě nebo v baráku může hodit.

Ale proč z toho dělat zákonnou povinnost?

0 0
možnosti
M

mo-ko

29. 1. 2009 12:22
to nemyslíte vážně!

ježiš, takovou populistickou pitomost jsem už dlouho nečetla...zkuste si o tom promluvit s nějakým profesionálním hasičem a nevěřit kecům kdejakého politika, který o problému nemá ale vůbec ponětí!

0 0
možnosti
S

snegon

29. 1. 2009 12:11
Stoprocentní souhlas.

Ovšem ti hasiči jsou mnohem horší, protože EU má volnost ty peníze nedat ale my ne. Ty hasičáky jsou pouze jeden z mnoha případů záměrného zotročování lidí braných jako ovce určené ke stříhání. ODS která propaguje heslo "Menší stát" by se to měla snažit zatrhnout.

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1107x
Petr Šamárek

Seznam rubrik