Diskuse

Nízký tlak

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chichi... na Váš článek jsem původně klikla s tím, že se snad dovím nějaká doporučení pro osoby s nízkým tlakem (k nimž patřím); no, zmýlila jsem se, ale i tak jsem si text ráda přečetla a dověděla se o existenci nového knihy. (Takže se Vám to s tím titulkem velmi povedlo -- nalákala jste minimálně jednoho čtenáře navíc...:-))

1 0
možnosti
Foto

Co se týče krevního tlaku, tak já mám zase spíše opačný problém. Z mé strany v tom nebyl žádný postranní úmysl. Tato kniha a pocity z ní mě navedly tímto směrem. Vždycky se snažím držet dojmu, který z knihy mám a co nejvíc upřímně vyjádřit názor. Tentokrát to dopadlo takto ;-D:-)

0 0
možnosti
JM

Jako novinářský elév jsem roky zápolila s titulkem. Úderný, krátký, vystihující, napovídající....nikdy mi to nešlo. Pod rukopis jsem si napsala několik variant titulku, postupně je vyškrtávala a trápila se. Dnes, u blogů, je postup opačný, napadne mne téma, pak titulek, a píši.

1 0
možnosti
  • Počet článků 359
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 498x
Kdo jsem? Knihovnice, lektorka "čtenářských dílen" pro děti, začínající kronikářka, autorka dvou regionálních knih... a životními ztrátami omlácený jedinec, kterému knihy přinášejí  malý (velký) únik od všeho...

             

Seznam rubrik