Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To jste to té ČT nandal. Víte co, zapněte si Barrandov a nepište sem ty své pindy, které jsou stejně slaboduché jako ty Vámi vyzdvihovaní komerční prodavači reklam.

0 0
možnosti
Foto

Je normální posuzovat kvality vysílání nějaké TV stanice z jakéhokoliv pohledu, když ji nesledujete? Vlastně ani nemáte televizní přijímač? :-)

2 2
možnosti

J33a52n 51R78á13ž

28. 9. 2019 13:54

Za prvé máte v textu chybu: Zákon, který určuje povinnost platit televizní a rozhlasové poplatky má číslo 348/2005 Sb.

Ovšem dnes je zřejmé, že tento zákon je v současnosti anachronismem a měl by být zrušen. Budí totiž kontroverze u značné části veřejnosti, že zejména ČT, kvůli jejímu financovávání je poplatek zaveden, neplní zadání veřejné služby a proto se snižuje ochota televizní poplatek, který je de facto daní platit. Problémem je také to, že osoba, která nevlastní TV přijímač používá IPTV a OTT TV služby, které jsou přenášeny přes internet a předmětný zákon je neřeší. Česká televize ve svém dopise neregistrované plátce upozorňuje, že poplatku podléhají obě tyto služby i když z ustanovení §4 zákona č. 348/2005 Sb, se může dovodit osvobození od placení koncesionářských poplatků pro osobní počítače a obdobná zařízení, na nichž dochází k příjmu vysílání prostřednictvím internetu , což je "zvláštní přenosový systém" . který osvobození od poplatků splňuje.

1 2
možnosti

V době fake news a manipulativních webů by veřejnoprávní médium mělo řádně plnit svou funkci, což bohužel není případ ČT. Systematické lapsy našeho veřejnoprávního média jsou jednoduše vodou na mlýn zastánců konspiračních teorií a kremelského pohledu na svět.

Jenže manipulativní a podřadná média by nikdy nemohla získat takový ohlas, kdyby ČT pracovala tak, jak má. Disentní hlasy narušující až křečovitou prozápadní orientaci ČR prakticky vždy pocházejí z tábora komunistů a SPD, takže je samozřejmě nikdo nebere vážně. Zdá se že to je vysoce sofistikovaná manipulace. .

Myslím, že České televizi by prospěla radikální přeměna, a to ve zpravodajství a publicistice - především po koncepční stránce.

No a pokud to nelze splnit, pak bych jako ze zákona povinně platící koncesionář chtěl mít právo komu se sám rozhodnu poslat měsíční poplatek....moc by mě zajímalo,kdo by z této soutěže mezi médii vyšel jako vítěz...

3 3
možnosti

Nejsem kremlobot ani nevěřím na konspirace a stejně si myslím, že ČT a ostatní "veřejno právní" média, by se měla ihned zrušit.

Prodat obálkovou metodou.

8 2
možnosti
Foto

Ono to chtělo přiložit fotokopii onoho strašlivého dopisu od ČT.

Jezděte tramvají s panem Hewlitem, můžete si tam zanadávat stereo.

Pokud si ale přivedete dva svědky, kteří pod přísahou dosvědčí, že jste ani jedinkrát v životě televizor neviděl a ani koutkem oka jste nezahlédl jediný kousíček veřejnoprávního vysílání, poplatek Vám odpustí. :-P

3 7
možnosti

Televiznímu signálu nedokázal uniknout ani Olda Soukup (Akumulátor 1) :-P

2 0
možnosti

Vždycky mě může dojmout, když někdo, kdo se roky nedívá na ČT (a na televizi vůbec) přesně ví, jaký je na ČT odpad. Já se dívám pravidelně na ČT a některé komerční televize a mohu zodpovědně prohlásit, že s tím "odpadem" na tom ČT není zdaleka tak špatně, jako komerční televize. Speciálně na jednu se nedívám vůbec, tam mi stačí jen nahlédnout při "projíždění" kanálů, protože je tam pořád jeden a tentýž provařený obličej, sem tam někdy prostřídaný ještě provařenějším. Škoda, že jste dnes ráno nesledoval ČT24, mohl byste vidět další "odpad" - Vzkaz Vojtěcha Cepla. V mnohém byste se poučil.

6 8
možnosti
Foto

On sleduje TV vysílání telepaticky, takže zaplatit bude muset.

1 3
možnosti

Kopie dnešního vzkazu na FB: Všechnopárty byl jediný pořad kdy jsem přepnula na čt1. Po včerejšku již nepřepnu, nikdy. Doufám, že se dožiji toho, že budou zrušeny koncesionářské poplatky, které jsou zvláštním násilím vybírány.

3 2
možnosti
Foto

V 21. století kvalita uvadá a to platí nejen pro ČT.

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1265x
"Why does she drink so much?" I asked Owen. "HESTER'S AHEAD OF HER TIME," he said. "What's that mean?" I asked him. "Do we have a generation of drunks to look forward to?" "WE HAVE A GENERATION OF PEOPLE WHO ARE ANGRY TO LOOK FORWARD TO," Owen said. "AND MAYBE TWO GENERATIONS OF PEOPLE WHO DON'T GIVE A SHIT," he added.

Seznam rubrik