Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Černá Máry

9. 3. 2010 19:21
Moc pěkné, z Vás ještě něco bude, pane autore. :-)

R^

0 0
možnosti
ZK

Nomen O

9. 3. 2010 15:37
Ubohost

elá tato kauza Dušek a homosexuálové je velice ubohá. Homosexuálové na to vůbec neměli reagovat ¨.Měli to brát  s nadhledem. Takhle to vypadá, že si léčí komplexy a hned utíkají žalovat. Nevím co by měli říkat katolíci a jejich kněží, jak je někteří ateisté nazývají a tupí, nevím co by měli říkat židé, kteří jsou některými hloupými lidmi zesměšňovány etc. Je zde prostě několik menšin,, kteří jsou nedotknutelní a nesmí se o nich říci něco co se podlézavcům nelíbí. Nechť si každý žije po svém a má rád, nebo miluje koho chce, do toho nikomu nic není. Jenomže to by nebyli Češi, kteří jsou plní nenávisti¨, aby se do všeho hned nepletli. Ani nevíme, kde je pravda????Hezký den.

EU

[>-]

0 0
možnosti
IX

IfčaX

10. 3. 2010 0:22
Re: Ubohost

No - pokud by se na adresu křesťanů či židů takhle nějak ozval politik v rozhovoru pro média - myslím, že by následoval sakra šrumec!  Na nějaké hospodské řeči pochopitelně nikdo nijak extra podrážděně nereaguje. A nejde zas tak moc o žalování, nebo že by to příslušné skupině ublížilo. Ale kdo stojí o to, aby ho reprezentoval politik, co má místo úst kanál?

0 0
možnosti
PK

Lanta2004

9. 3. 2010 14:25
Mimochodem autore,nehrajte hloupého

O to,že někdo někoho nazval homosexuálem v tomhle případě nejde.Jak dole píšu jde především o to,že Dušek obvinil ty lidi z klienetlismu a z protěžování.Logicky je tedy na Duškovi aby svá obvinění doplnil nějakým důkazem.Stále ještě doufám žijeme v právním státě,který ctí presumci neviny.

Formu a slovník jakou použil už rozebírat nebudu.je snad každému jasné,že jak  použitý slovník tak forma jsou ve slušné společnosti neakceptovatelné.

0 0
možnosti
PK

Lanta2004

9. 3. 2010 14:19
Je tak snadné bez důkazů kohokoli z čehokoli obvinit

Což takhle kdyby Dušek nejprve místo ubohých homofobně laděných výroků podal jediný důkaz pro své tvrzení,že jde ve vedení drah o klientelismus a pak se o všem můžeme seriozně bavit?Co vy na to?;-)

0 0
možnosti
H0

hasmen 01

9. 3. 2010 14:21
Re: Je tak snadné bez důkazů kohokoli z čehokoli obvinit

On to udělal celkem "šikovně" :-) Kdyby se nezmínil o těch teplých místečkách v menežmentu,tak by to nebyla pro média taková bomba :-)

0 0
možnosti
OR

oskie98

9. 3. 2010 14:14
Vrana k vrane seda?

Verim, ze si s vasi "vybornou kamaradkou" rozumite. Vam se jiste take "líbí ženy". Coz takhle pozdravit nejakeho kamarada, kteremu se libi muzi. Pak teprve budete "za hrdinu"  ;-)  (Nebo ze ybste zadneho nemel?)

0 0
možnosti
K

Kru.El

9. 3. 2010 14:03
Ano, je to hrdina

Vynikající rozbor věty "Nemůžu se ani ohnout pro tužku". Akorát mi uniká, proč by měli pravdivost dokazovat adresáti výroku a ne jeho autor.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

9. 3. 2010 13:55
fajn pak tedy mohu beztrestně tvrdit,že

nějaké(ména bych dodal potom) sekretářky jsou sekretářkami,tajemnicemi jen proto,že jsou tam všichni hetero.nebo ne?

Pokud měl pan Dušek podezření o kamarádšovtech ve vedení,měl dodat proč se tak domnívá,co dělají špatně a hlavně doložit,že na ten post přijali někoho z horší kvalifikací než kdo se tam hlásil.

Jinak je jeho výrok pouhý blábol z vypovídající hodnotou nula.

0 0
možnosti
OR

oskie98

9. 3. 2010 14:11
Re: fajn pak tedy mohu beztrestně tvrdit,že

Presne tak ! R^ Autor blogu a dalsi pisatele prezentuji kauzu tak, ze nekale praktiky se zametou pod stul, protoze je provadeji homosexualove (a jsou udajne nedotknutelni). Nikdo nedokazal, zda Duskova tvrzeni o nekalych praktikach jsou vubec pravdiva.  A sam zpusob prezentace nazoru panem Duskou si odsouzeni zaslouzi.

0 0
možnosti
SN

kuča

9. 3. 2010 13:14
POchvala!

:-) Jako pro řadu dalších, kteří píší ve stejném duchu. Bratrstvo kočičí pracky si zprivatizovalo pro sebe ministerstvo dopravy aČD !!!!;-O

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

9. 3. 2010 13:13
Jenže oni se nebrání

proti nařčení z homosexuality, ale proti nařčení z protěžování. :-/

-

Já myslím, že je dobře, že celá kauza půjde k soudu. Kde jinde se má ukázat, jestli má Dušek pravdu nebo ne?

0 0
možnosti
PM

KOLDAK

9. 3. 2010 13:36
Re: Jenže oni se nebrání

Radši bych ale volil nějaký skutečně nezávislý soud pokud možno mimo republiku, jinak to bude zase justiční fraška

0 0
možnosti
PM

KOLDAK

9. 3. 2010 13:05
Nikoho nepotěší, když se prolákne,

že přišel ke svému vysokému postu jen a pouze přes postel (navzdory vlastní neschopnosti). Proto je třeba hystericky pokud možno co nejvíc nahlas křičet, aby se přehlušila podstata věci.

0 0
možnosti
AS

antonio seruti

9. 3. 2010 13:16
Re: Nikoho nepotěší, když se prolákne,

s první větou souhlasím a vyvozuju z ní úplně jiné závěry než vy - jelikož nikoho nepotěší, pokud o něm někdo prohlásí, že přišel k postu přes postel, bylo by dobré, aby to autor výroku doložil (což se nestalo). Autor výroku předpokládá, že samotný způsob té kariéry přes postel bude v tomhle případě pro jeho posluchače natolik odporný, že po něm už žádný důkazy jeho tvrzení nebudou chtít. A to mně připadá odporný na Duškovi...

0 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 705x
náměstek hejtmana Olomouckého kraje