Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

cenzuramodreidnes

4. 2. 2009 13:07
jojo i Já pamatuju staré časy dodnes mě budí sny ze spánku..

Babička dej jí pán Bůh lehkou zem mi říkávala!Pamatuj, holka kapitalizmus to je vykořisťování člověka člověkem a taky že jo! Můj dědeček na ně dřel od mládí jako horník udřenej zemřel na nemoc rozedmu plic chudej jak kostelní myš se udusil!!!Plival krev a dusil se-5 let mi bylo, udusil se na plicním v Babicích,Já jako dítě doktorské rodiny tam byla, chtěl mi dát SBOHEM, dodnes vidím JEHO ustrašené oči z blížící se smrti...ale JEHO přání, vidět mne naposled se mu splnilo !!! Už nevím které ruce mne táhly PRYČ...a pak už jen...pohřeb a Já malinká říkám slova Jiřího Wolkera...smrti ce nebojím, smrt není zlá, co zlé je, co strašné je , to umírání je

0 0
možnosti
D

důchodce

4. 2. 2009 12:57
jo, jo, pane autore!

Svatá slova, jak říkávala moje babička. Zvláště, když nám vyprávíte o časech, které znáte toliko z vyprávění. Ono to tak nějak skutečně fungovalo, ale vy jste u toho byl pouze jako malý kluk a to vás řadí do té kategorie "jedna paní povídala" či "děda jednou vyprávěl."

0 0
možnosti
BR

barbarrosa

4. 2. 2009 12:39
máte pravdu

takovou slátaninu by opravdu soudný člověk nenapsal.Mimo jiné,jste lhář.To o těch vložkách vám říkal kdo?Tlučhoř nebo Langer?Hlupáku.

0 0
možnosti
C

cenzuramodreidnes

4. 2. 2009 12:19
24HODIN denně masážLEVICE=vyhrála volby=FUJ FUJ FUJ:-) !

Kdopak sponzoruje hmmm? KLIK A KLIK A KLIK karma nakliklik.-)) Komunisti bylí zlíííí akorát lidi teda měli platy a ne jako dnes 4 měsíce bez výplat a ČEZ bere miliony atd...o tomto žáné blogy JAPATO JAPATO?

skláři,cukrovary,Slezan,Retex,MC WOOD,Mosilana,SOLO,Tatra,Izola, a jiné automobilky,textilky dřevařské nábytkářské stavební izolační firmy děkuji že někdy dostali i výplaty a vzpomínají na časy, kdy do 89.dostávali s.p. pravidelně 2x měsíčně na ruku peníze bez odírání bank....a další a další...děkujeme komanči...vzpomínáme...

?[>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1558x

Seznam rubrik