Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Yesname

18. 5. 2010 20:51
Jojo, tatínek

vás všechny vychoval, jak se pěkně drhne umyvadlo pískem a teď ho každá slepice má poškrábaný. Dobře vám tak. Oidipovský komplex naruby.

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

19. 5. 2010 8:41
Re: Jojo, tatínek

Za mých mladých let nic jiného než písek nebylo. Teď je. ;-)

0 0
možnosti
MN

Kajle78

18. 5. 2010 14:40
vzpamatujte se!

......Že nemůžete jít ven, protožře ten váš by nesežvýkal chleba s máslem? ! Co vlastně jste? Domácí uklízecí robot, služka? Proč to děláte?! Možná se ho bojíte...Nebylo by i to dítě raději, kdyby maminka šla ven místo neustálého ochomejtání kolem hrnců, ženská, vzpamatujte se! ...Jestli je to myšleno coby smyšlená historka, pak v pořádku.

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

18. 5. 2010 15:49
Re: vzpamatujte se!

Historka je nesmyšlená - jen nevím, proč by zásada teplých večeří mohla být dodržována jen v domácnostech, kde se žena muže "bojí"? 8-o Já bych se tedy asi také divila, kdyby někdo mé polovičce nadhodil, že na mnou vybranou dovolenou přivydělává - místo aby se šel někam pobavit - jistě jen proto, že se mě bojí... (A propos, v článku není, že se maminka "neustále ochomýtá kolem hrnců" a na procházky vůbec nechodí. ;-) )

0 0
možnosti
ZH

Zuzu.mizu

18. 5. 2010 14:29
Checht...

ten můj byl teď asi dva týdny pryč, byteček vypadal jako klícka. Byla jsem v pokušení nafotit si to a na pokraji zhroucení z jeho hadrů poházených všude možně mu to pak ukázat. Škoda, že jsem to neudělala. Doma je už asi třetí den a jeho včerejší komentář byl, že by jsme měli konečně uklidit, páč máme doma strašnej bordel. ;-D to si člověk nepomůže, to by jenom uklízel, nežil by. ;-)

0 0
možnosti