Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

ladyevil_cz

15. 2. 2011 22:02
Hmmm...

...karmu jsem dal, ale obecně tohle neplatí...jako vždy...všeho s mírou ;-)

0 0
možnosti
S

sampis

12. 2. 2011 8:38
Tak ale máme jistotu,

že takové dítě nezadáví pes, nebo nespáchá trestnou činnost. Zdá se vám mé tvrzení cynické? Tak  to se vám jen zdá. Koukněte do statistik. A pak do debat, po čem volá plebs.

Jinak  k článku se dodat jen to, že když se to rozhodl Míša řešit absolutním zákazem násilí na dětech, tak ho plebs dehonestoval, a to včetně pisálků. 

0 0
možnosti
OU

11. 2. 2011 20:16
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
MR

iluminat

11. 2. 2011 19:12
odjakziva macecha bylo zlovestne slovo, nektere jsou

hodne, i otcimove, ale statistiky rikaji jinak. To ze si to hodne rodicu neuvedomuje je tim ze si nalhavame ze nejsme zvirata ale neco uplne jineho a zakladni pudy uz jsou za nama.

0 0
možnosti

Pančelka

11. 2. 2011 17:47
No jo

Tak neodpustitelné vědomé chování, kdy ubiju bezbranného tvora, to je vlastně taky jeho chyba. A hele. No nemá provokovat a je menší a kdoví čí je.A celou evoluci jsem nenosil kalhoty a chodil za keřík, ani to ne, takže to teď nebudu měnit. Geny a tak, znáte to a bylo to dlouho a nahraju si to na video...no, radši ne.Doufám, že autorka článku nebude moc chybovat, protože to bude její vina, až jí někdo nabančí. Ačkoliv, pokud tohle není vtip a myslela to vážně, o její vině není sporu a koleduje si, holka nětastná!Rv    

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

11. 2. 2011 18:48
Re: No jo

Páni, ona autorka někde vynesla nějaký soud o tom, na čí straně je chyba? ;-D  (Prosím, zkuste se podívat o trošinku níže do diskuse.)

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

11. 2. 2011 16:15
Však ony kočky dobře vědí...

...proč vyhánějí kocoura od hnízda s koťaty. Ano, ve své podstatě je to přirozený, instinkty podložený jev. Ale tím není méně děsivý nebo méně zavrženíhodný. Řídit se instinkty je v pořádku - ale nechat se jimi ovládat je špatné.

-

Ovšem ten, co si nahrával týrání na mobil, to jistě nedělal z popudu instinktů, ale prostě proto, že ho to bavilo... to je poněkud jiná kategorie. :-/

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

11. 2. 2011 16:25
Re: Však ony kočky dobře vědí...

Poslední větu prvního odstavce do kamene tesat!

A ke kocourům - ono je to asi složitější, protože kocouři z jedné skupiny koťata koček z téže skupiny (dokonce i nepříbuzných koček a nepříbuzná koťata - některé kočky se nechávají celá léta krýt jen jediným kocourem)  zabíjet nemusejí. Mívali jsme doma koček spoustu, jednu dobu dokonce 12, a kocouři se o ně obyčejně spíš starali, i když ta koťata nemohla být jejich... Ale netroufám si říct, co by udělali s koťaty cizí kočky někde o půl vesnice dál.

0 0
možnosti
L

lesicatko

11. 2. 2011 14:53
Takto sa da obkecať všetko

Aj to, čo porobil Hitler, trebars dojdeme k tomu, že mal na to genetické predpoklady, ktoré ho v určitých situaciach dotlačili k tomu, čo robil. Bol vinný on ? Alebo spoločnosť ? No a čo s tým ´dalej ?

Ak by aj bola pravda o tej rizikovosti adopcie - ved je to núdzové riešenie pre opustené dieťa.Nie bežná životná schéma. Vieme, že je riziková v rôznych ohĺadoch. A ?  

Proste chýba mi pointa. Evolúcia nas nejako vybavila ale naše konanie nie je determinované len genmi a ešte ani tie geny nie sú nemenné ...

Je fajn vedieť, čo nás formuje, ale je zradné preniesť na to zopovednosť. Tomu sa potom hovorí alibizmus...

0 0
možnosti