Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

#TOTALITA2020 je možná šance

Možná, že se mýlím - tuhle píseň Jaromíra Nohavici hraji často, všude a veřejně - protože je čistá, jasná, krásná a je v ní tolik radosti, že mi pomáhá zahojit rány, na které žádná psychoterapie neplatí.

Před chvílí jsem napsal příteli Davidu Šifrovi do Malajsie, kam přes Thaiwan e.migroval se svou rodinou - tuhle dlouhou zprávu:

Ach ten korektor - zásadně se rozcházíme, tedy máme každý jiný přístup a zkušenost. Ty ten ochranářský a systémově totalitní, a já přirozený s přijetím smrti jako součásti života. Lidé se nebojí SMRTI ta je přirozená, je to osvobození od života v utrpení a bolesti - lidé se bojí umírání, samoty, opuštění, vězení, mučení a tohle všechno jim právě #TOTALITA2020 přinese.

Ty jsi stoupencem paradigma LEPŠÍ JE BÝT ZDRAVÝ A BOHATÝ NEŽ BÝT CHUDÝ A NEMOCNÝ - ale v tomhle programu a kódu chybí zásadní pojmy/termíny/tagy a předpoklad pro šťastný, zdraví a dlouhý život - jako je LÁSKA, PRAVDA, SVOBODA, SPRAVEDLNOST, PŘÁTELSTVÍ ... bez nich nemá žádné bohatství, štěstí ani zdraví .. smysl. Konečně když už jsme u východních filozofií - taoismus, budhismus, hinduismus i judaismus jsou také jen o duchovní cestě každého z nás - dalajláma, papež František, mnoho ajatoláhů i kmenových šamanů - na to upozorňují a diskutují o tom - stejně jako politici a vlády snažící si za..chránit svoje pozice, bohatství, moc ... ale jim zvoní  hrana, možná že už je poslední a za ní je ONE WORLD!

Nyní pouze dokumentuji to - co vidím, a co prožívám na cestě domů, a je to cesta do pekel s celou EU. Možná, že ta #TOTALITA2020 jak o ní stále píši na Facebooku je VLASTně požehnáním. Ovšem může se lehce stát, že další mutace viru KORONY bude natolik zákeřná, že Ti co nebudou mít imunitní systém posílený a vycvičený na COVID19 - budou i přes ta nejpřísnější opatření padat jako hrušky - protože takhle lidi chrání miliony let příroda, matka Země, otec Slunce i se svou koronou kolem ... Inkové, Mayové a mnoho dalších civilizací zaniklo/vymřelo z neznámých důvodů, a vždy to spojovalo jedno - ztráta víry, totalitní systém moci a ovládání lidí, ztráta sebeúcty a snaha být dokonalý, mít systém pro ovládání lidí a mysli natolik účinný, že se lidské společnosti žijící v harmonii s přírodou a hlavně v rodinném a komunitním prostředí prostoupeným a založeným na pravdě, lásce, toleranci, vzájemné pomoci a pochopení stanou raritou, vzáCNOSTÍ, perličkami na dně lidského genomu, který snad bude spasen (doufejme že né ovcemi systému chaosu a nové normalizace snažící se utáhnout šrouby k TOTALITĚ2020).
Já si myslím, že SVĚT má paradoxně díky tvrdým opatřením jak Číně, v Asii, tak Evropě - velkou a jedinečnou šanci na skutečné sjednocení - ve vztahu k životu na Zemi a jeho záchraně před sebezničením.

Už 17 let píšu sci-fi novelu IDWORLD a nyní přecházím pouze do dokumentování téhle  velké změny - kdy se snad lidé probudí a místo aby své životní prostředí drancovali, aby si ničili zdraví chemií a uléčením se k utrpení a dlouhém umírání, tak začnou žít a přijmou svůj život a svou jedinečnost jako dar s pokorou a úctou v sobě i navzájem... IDWORLD je jen fantasy o světě bez válek, hranic, politiků, úředníků, arcmád a zbraní... v Bibli, Koránu, Tóře a mnoha dalších svatých knihách a proroctvích se autoři mnoha textů odvolávají k této změně... nikdo neví přesně datum ani rok či období, kdy se to stane, ale rok 2020 to může být  ... jestli jste idworld.cz zkusili otevřít - tak podtitul ZMĚŇ SEBE A ZMENÍŠ SVĚT napovídá, že je to duchovní cesta pro každého, kdo je uvězněn v systému chaosu - v Matrixu - který může být po celém světě pouze takový aby chránil a udržoval ŽIVOT - zvláště ten velmi křehký lidský ... a jestli ta #TOTALITA2020 bude tou správnou cestou - ukáže jen čas.

Autor: Michal Sadílek | sobota 9.5.2020 11:00 | karma článku: 6,31 | přečteno: 497x
  • Další články autora

Michal Sadílek

Výzva k míru, bezpečí, svobodě a toleranci v Evropě

V této neklidné době, kdy naši sousedé, přátelé, známí, ... na Slovensku pochovali Jána Kuciaka a jeho přítelkyni Martinu - s velkou bolestí a touhou po spravedlnosti - se bude konat QUIET PARTY

6.3.2018 v 8:30 | Karma: 8,68 | Přečteno: 342x | Diskuse| Politika

Michal Sadílek

Quiet Please! (Klid, prosím)

25.2.2018 to bylo přesně 70 let po komunistickém puči, či propůjčení moci totalitnímu režimu v ČR, ale také 49 let po druhé živé pochodni - tedy oběti Jana Zajíce. 6.3.2018 to bude přesně 15 let co se upálil Zdeněk Adamec.

1.3.2018 v 6:06 | Karma: 11,64 | Přečteno: 326x | Diskuse| Politika

Michal Sadílek

Máme, co jsme chtěli?

Opravdu velmi těžká otázka v této neklidné době. Je to vlastně láska nevlídná, láska pod knutou, kterou projevují v ČR voliči Miloše Zemana, SPD, ANO, nebo ti co v Karlových Varech nepřišli k referendu.

29.1.2018 v 14:14 | Karma: 11,89 | Přečteno: 446x | Diskuse| Politika

Michal Sadílek

Pane prezidente, přijeďte prosím do Karlových Varů

V tomto světoznámém lázeňském městě se právě s prezidentskými volbami počátkem roku 2018 bude konat první REFERENDUM o obnově Vřídelní kolonády, která je nyní v havarijním stavu do historicky nejslavnější podoby.

15.12.2017 v 9:44 | Karma: 12,82 | Přečteno: 735x | Diskuse| Politika

Michal Sadílek

Q-PARTY aneb politika jako umění (... i naopak)

Chtěl bych vás srdečně tento pátek od páté hodiny odpolední pozvat do KarlovýchBARU° na první Q PARTY. 

5.9.2016 v 9:57 | Karma: 9,78 | Přečteno: 87x | Diskuse| Pozvánky, akce
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Bezpečnostní úřad má nového šéfa. Čuřín chce víc digitalizace a méně prověrek

2. května 2024  11:51,  aktualizováno  13:15

V Národním bezpečnostním úřadu (NBÚ) je podle nového šéfa Jana Čuřína prostor pro digitalizaci a...

POLITICKÝ DIÁŘ: O falešné hře Evropana Fialy a štoku navíc

2. května 2024

Premium O tom, jak se za deset let změnil názor Petra Fialy na Evropskou unii či o debatě k důchodové...

Protesty studentů eskalovaly i v Kalifornii, policie ničí barikády a zatýká

2. května 2024  8:11,  aktualizováno  12:58

Na Kalifornské univerzitě v Los Angeles (UCLA) se v noci na středu střetli proizraelští a...

Bez krytí celníky by Březinova skupina nefungovala, řekl žalobce v závěrečné řeči

2. května 2024  12:49

Soudní projednávání vynášení informací z Celní správy členům tak zvané lihové mafie se dnes dostalo...

  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 511x
www.qparty.cz / www.idworld.cz

Seznam rubrik