Desatero IDWORLD

Tak KONEC SVĚTA nenastal, i když možná ... kdo ví ... jak vypadá takový konec. Jak však pravil klasik - na každém konci je krásné, že něco nového začíná - zkuste tedy okoštovat něco neobvyklého ze závěru knihy IDWORLD.

X+Když si lidé přestali hrát s vydáváním virtuálních peněz založených na jejich ID a skutečně je začali reálně používat - přestaly platit všechny zákony, založené na monetárních systémech měn ve všech zemích světa a začala platit mezinárodní ústava IDWORLD! (www.idworld.cz)

  1. Mé jméno má mnoho podob a jen v sobě můžeš toto jméno najít, vyslovit a modlit se k němu.
  2. Jsem všude kde mne hledáš, i jen pomyslíš, však jen Tvá víra dovede Tě před bránu Mého chrámu.
  3. Do mého chrámu vstoupíš tělem svou smrtí a duší svou vírou, však pro ty co spěchají - nebudu mít pochopení.
  4. Modlitbou Tvou ať je Tvůj život, nenech si ho vzít a ochraňuj ho, je to jediné co můžeš jako dar ode mne přijmout.
  5. Jako můj druhý a poslední dar přijmi jen "svobodu" ve volnosti mysli a zodpovědnosti lásky.
  6. Nestojím o tvé dary, ale jen o milodary.
  7. K pravé víře se nech vést jen rozumem. Lásku svou užívej jako milodar, a dávej mi ji všude tam, kde Ti to Tvůj rozum dovolí.
  8. Každý svého osudu je strůjce a proto Tvá zodpovědnost v rozumu zodpoví všechny Tvé otázky, a pokud nejsi veden rozumem, tak víš že víra Tvá nepotřebuje žádnou odpověď.
  9. Pamatuj, že jediné peklo i ráj, nebe i zatracení nalezneš pouze na Zemi. Tvůj osud Tě jimi povede a jen Tvá lenost Tě z míru a pohody dostane do válek a zbaví svobody.
  10. Nebyl jsi zrozen ani vychován mnou, nýbrž svými rodiči, přáteli a učiteli. Proto dle jejich rad žij a cti je, jak praví toto desatero.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Michal Sadílek | sobota 22.12.2012 0:08 | karma článku: 7,20 | přečteno: 596x