Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

na trapné počínání má právo kdokoliv, a kdekoliv, tedy i v Karlových Varech.

2 5
možnosti
Foto

Je skvělé, že jste se autora zastal, je trapné sundávat potají cizí baner, když má aktuální potisk ve světovém jazyce !

0 0
možnosti
Foto

K16a41r12e91l 57C72a14c56h

28. 8. 2020 20:18

Pokud jde o 21.8.1968 , nemyslím si, že by někdo historii ohýbal. Co se dělo v ČSSR je celkem obecně známé. Spíše se spekuluje o motivech Leonida Brežněva a to se s největší pravděpodobností již nedovíme a tak nám nic jiného než spekulace nezbývá.

Druhou věcí je, co zmínila paní Jarošová - abychom nebyli historii nuceni opakovat. No a jak je naším neštěstím, tak opakujeme stále stejnou chybu. Z pocitu malosti spoléháme na spojenecké smlouvy, že nás v nějakém příštím konfliktu ochrání nějaký Velký Bratr. Neochrání. Spojenecké smlouvy jsou pro Velké Bratry vždy dobré jen k využívání naší závislosti v době míru. Opakovaně musím prezentovat názor, že chceme-li být svobodní, musíme být schopni a hlavně ochotni si svou svobodu bránit i se zbraní v ruce sami. To by měl mít na paměti každý český občan a každý český politik, včetně toho, kdo z titulu své politické funkce je vrchním velitelem ozbrojených sil. Proto jsem odpůrcem zrušení vojenské základní služby. Proto se mi nelíbí, když vrchní velitel toho, co z armády zbylo, ji vysílá do různých válek ve světě, místo toho, aby se zasadil o budování schopnosti armády bránit tuto republiku i v případě selhání spojeneckých smluv. Mementem je pro nás jak rok 1968, tak i rok 1938. Vyvěšování plakátů, či bannerů je jen gestem, které nic neřeší a petice, či dopis Putinovi také. Tu zkušenost musíme řešit sami, pokud toho vůbec jsme schopni.

3 0
možnosti
Foto

Snad dopis doputuje k Putinovi a banner s nadčasovým nápisem se Ti vrátí... ! Je škoda, že "plakát" nevydržel na místě, protože byl aktuální a významné události bychom si měli neustále připomínat, abychom nebyli historii nuceni opakovat.KarmaR^R^[>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 511x
www.qparty.cz / www.idworld.cz

Seznam rubrik