Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan autor by si nejdříve měl přečíst složení vakcín. Bude překvapen, když zjistí, že je tam např. formaldehyd (silně rakovinotvorný). Dále zjistí, že se vakcíny pěstují na buňkách z uměle vyvolaných potratů, na kuřecích embriích nebo na buňkách kočkodana. Dále by si měl přečíst veškeré možné nežádoucí účinky, které uvádí výrobce a které tedy byly 100% v souvislosti s vakcinací prokázané.

Dále můžu panu autorovi zaslat lékařskou zprávu o hospitalizaci naší dcery, která měla napadený mozek a následné ochrnutí "neznámého původu". Dostala 43 kapaček, lumbální punkci, mag. rez. EEG a EKG, vše krásně "čisté", přesto byla ochrnutá. A mělo to "náhodnou" časovou shodu s očkováním.

Dále tam máme napsáno, NEočkovat, bohužel po omezenou dobu. Proč, když to je jen včelka???

Až si toto vše pan autor prostuduje, pak bude moci vést nějakou smysluplnou diskuzi s nezodpovědnými rodiči.

0 0
možnosti
Foto

Ano, lepší je problémům předcházet než je pak komplikovaně řešit. A o to přesně se snaží většina z těch, kteří očkování odmítají. 

Píšete, že nemáte děti a že opovrhujete všemi existencemi, které kašlou na výchovu a zdraví potomstva. To musíte opovrhovat celou společností. Protože když se kouknu třeba jen co lidé dětem kupují, jakým je učí návykům, tak mi z toho vychází jen to, že kašlou na výchovu a zdraví potomstva. 

Hrozně rád bych znal vaši představu o tom, jak budete pečovat o své potomstvo vy. To bychom se asi pobavili, jak jim zaděláváte na rakovinu a jiné hezké srandy.

0 0
možnosti
Foto

Ať si autor nechá do svých dětí píchat vše co mu stát přikáže.   ;-D

0 0
možnosti
KV

RvAsi zrovna proto, že nejste rodič, nechápete o co jde. Ono by to chtělo, nebýt líný a prostudovat pár materiálů o očkování. Jako inspiraci vám dám odkaz na jeden z nejnovějších pojednání o očkování....

https://drive.google.com/file/d/0B1lmMjJ4Fl45WHowYjZTd2ZWOHNRTW1tcUZaYXdRdTVpekVV/view

0 0
možnosti
PS

S autorem se dá polemizovat o ledačems, ale použít jako odkaz doktorku Struneckou je stejně slabé, jako apelovat na "hloupost" rodičů, kteří mají strach o své děti.

1 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik