Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IB

Můžete poslat nějaký odkaz na ty nesmysly, co někdo údajně tvrdí? Tuto blbost čtu prvně od vás.

3 0
možnosti
AT

O raketách nevím také nic, asi nejsem ve správných FB skupinách ale tohle je ze stejné dílny: https://petrabostlova.wordpress.com/2023/02/07/51747/

0 0
možnosti
Foto

To, že za zemětřesením jsou Američané, musí být snad jasné každému soudně uvažujícímu člověku. Já jsem na výletě do Českého středohoří potkal skupinu chlápků oblečených do ruských uniforem s průzkumným vozidlem se sondovacím zařízením, když jsem se přiblížil blíž, zjistil jsem, že jsou to Američani. Chvíli jsem sledoval jejich činnost, to co jsem zjistil, mě vyděsilo. Do vrtných sond zabudovávali nálože dynamitu, které pak umísťovali do jícnu hor! Usoudil jsem, že Američani chystají znovu zažnout vulkanickou činnost v Českém středohoří. Ano, i u nás bude zemětřesení!!!

1 1
možnosti
JN

J83o81s41e49f 48N15i67k67l

14. 2. 2023 9:29

RvRvRvPěkně nám tady šíříte dezinformace. Zapomněl jste napsat, že je to pouze váš názor! Už zase flastenci, čecháčci, copak vy se k tomuto národu nehlásíte. Tak nějak po vzoru pana novináře a historika Jana Zieglera...

2 9
možnosti
DR

A on byl někdy historik?

1 0
možnosti

Včera mě v pořadu Reportéři ČT dojal postarší šiřitel dezinformačních e-mailů, který na dotaz reportéra, jak si ověřuje pravdivost šířených informací řekl, že se rozhoduje podle toho, jestli u zprávy je, nebo není napsáno, že je to "fejk".:-)

6 0
možnosti
KT

No, jestli to byly opravdu zkouška americky raket, které má dostat Ukrajina, tak se má Rusko na co těšit!

A čeští vlastenci konec konců taky...

8 0
možnosti
RK

Největší chybou bylo, když i hlupáci dostali připojení k internetu. Kdo vymyslel heslo internet do každé chýše?

5 3
možnosti
Foto

Na autora a na vás to sedí dokonale.

6 4
možnosti
VF

Tak, tak. Občas si vzpomenu na slavnou hlášku Štrosmajera v "Nemocnici na kraji města", který řekl: "Kdyby hloupost nadnášela, tak se tady budete vznášet jako holubice..." U nás těch hlubiček stále přibývá.

9 0
možnosti
DR

Souhlas. O tom, že za zemětřesení můžou USA slyším poprvé, nicméně pokud je to pravda, tak jsou to v tomto úplně stejné holubičky asi jako ohledně té sázky ala Babiš.

0 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik