Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J24a25n 16M66a19r73e47k

22. 3. 2022 23:39

A už je tu další generál s cigárem (nebo co mu to čouhá zpusy) v hubě.

0 0
možnosti
Foto

Otázka, že zda by konflikt menšího rázu dokázal zabránit konfliktu celosvětovému.

Komentář: Stačí jeden jaderný útok ze stran y RF, a sbohem, matičko Rusi.

A toho se bojí kupodivu Západ. Putinovi je to už jedno, jeho dny jsou sečteny.

0 0
možnosti
DJ

D59a67v74i52d 71J94e60c81h

22. 3. 2022 16:02

Větší blábol jsem už dlouho nečetl. Mluvíte jako hlásná trouba režimu, jste zoufalý stejně jako oni. Bohužel dnes už blogy může psát kdekdo.

0 0
možnosti
JL

Proc myslite autore, zeby Rusko-Putin v pripade nasazeni vojsk NATO a ta by vytlacovala armadu ruskou ven z Ukrajiny nazpatky do Ruska, by Putler nasadil zbrane atomove? Musel by byt silenec, aby to udelal! Vzdyt veleni NATO nema, absolutne nema a to v zadnem pripade prekrocit ruske hranice a porazit rusko totalne. V pripade nepouziti zbrani jadernych, Rusko ztrati Ukrajinu a to definitivne, ale zustane tim cim je. Putin by tim samozrejme riskoval taky ztratu sveho vudcovstvi.V pripade, ze by pouzil zbrane jaderne by neztratilo jenom Rusko, doslo by k totalnimu zniceni vseho co lidstvo dosud dosahlo. Tedy clovek prumerne inteligence by v zadnem, absolutnem pripade nasahl po cervenem tlacitku! A tady je ten zadrhel, je Putin vudcem zodpovednym svemu narodu, nebo silenec posedly svym snem byt nejaky generalissimus jako jim obdivovany predchudce? Tady, aspon ja to tak vidim to dilema, Je Putin vudce zodpovedny, nebo silenec posedly moci

E. Macron po rozhovoru s Putinem se vyslovil o jeho "saniti" pochybnosti. Tedy, budto je sane nebo insane, pretezke dilema.

1 0
možnosti
Foto

J12a21n 69Š89i79k

22. 3. 2022 14:00

No, je vidět, že největšího generála na blogu už máme, že pane autore? Jestli si myslíte, že Ukrajina válku vyhrává, jste buď naivní nebo to druhé. Ukrajina se zatím úspěšně brání, ale tuhle válku nevyhraje už nikdo.

2 0
možnosti

S možnostmi NATO jste poněkud skeptický. Viz tento odkaz:

https://zoommagazin.iprima.cz/valky/zbrane-rusko-strach-nato

S vojenským zásahem NATO na Ukrajině je to asi tak, jak píšete. Když bude Rusko v konvenční válce dostávat na frak (což je více než pravděpodobné), nebude nejspíš váhat s nasazením zbraní hromadného ničení, což by vyvolalo stejnou odezvu. V případě Ukrajiny se už asi nic takového nestane, ale pokud by Rusko začalo strkat rypák i do východoevropských států NATO, může tento katastrofický scénář nastat.

1 0
možnosti
JK

Co Čech, to muzikant. Češi mají dokonalou vlastnost. Všemu rozumí. Jednou jsme trenéři, pak doktoři a vědci a nyní také skvělí vojenští analytici. Kde se, ale skrývá pravda??

Zdroj: https://sabo.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=785280

No přece ji zná tady náš bloger, který koukne na frontu Ukrajinců a je mu jasné, že jsou vlastně v pohodě, ustrojení s mobilem, že postrašení Čechů atomovkou je zažene do nory, že zná počty armád a jejich plány, že bezletová zóna je k ničemu, a další moudra.

Prý nejlepší bude držet se stranou, vždyť naši Ukrajinci vyhrávají, se říká. Počkáme a pak se vrhneme na zničený trh jako dravci.

Proč asi Poláci nejvíc křičí o vojenské okamžité pomoci Ukrajině? Stejně jako Putin srovnává města se zemí a Evropa na to kouká, stejně srovnal se zemí Hitler Varšavu a věhlasná Rudá armáda na to zírala z poza humen. Kreml Polákům šeredně zatápěl a ještě víc dusil Ukrajince (hladomor až 10 mil. lidí, první genocida). Nyní Putin provádí druhou genocidu Ukrajinců a to metodou spálené země a Evropa přihlíží z bezprostřední blízkosti. Je mi to líto a stydím se.

3 0
možnosti
OD

Mýlíte se, Ukrajina prohrává. Rusům stačí se zakopat tam, kde jsou a vysedět kolaps ukrajinského státu, protože Ukrajinci nemají zbraně na to, aby je vytlačili.

Země je rozbitá, nic nefunguje.

NATO jen pojišťuje hranice. V Německu sedí sto tisíc amerických knechtů, ale nehýbou se, aby nedávali záminku. Všichni čekáme na to, až ti, kdo nechtějí Putina, utečou na západ, ti zbylí pak sehnou hlavu, aby se najedli.

Rusko nepřipustí, aby na Ukrajině bylo lépe než v Rusku. To jim stačí

Začíná to připomínat Polsko 39, tam se také vyhlašovala válka, ale všichni se dívali, jak Hitler se Stalinem šrotují Polsko napadrť a chytli se za nos až když Guderian dorazil do Dunkerku.

Putin je na one way ticket, cesta zpět není. Pokud získá Ukrajinu, půjde dál jako Hitler.

Jsou politické životní vlaky, ze kterých nelze vystoupit a Putin v jednom takovém už sedí.

Válka bude, je jen otázka, kdy nám to dojde a začneme se na ní připravovat.

1 0
možnosti
Foto

Dobře, a co až Kreml napadne jeden ze států NATO? Na což se podle projevů v tisku chystá.

A na obranu bezletové zóny vystačíte s moderní technikou. Že Vy jste nebyl na vojně?

Rv

2 1
možnosti
JD

J24a49n 70D70o18u31š14e90k

22. 3. 2022 9:56

Když slovo až nahradíte za když tak to bude jakžtakž stravitelné.

"Na což se podle projevů v tisku chystá."

Tak to jsem teda zvědavý jak si ti jeho šaškové poradí s profesionální armádou NATO.

0 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik