Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

9 miliard na vývoj jedů z USA. (nestačili to na zvedavec.cz vymazat)

Britský konzervativní časopis THE EXPOSÉ zveřejnil 24. února článek „Is there more to the Ukraine/Russia conflict than meets the eye? (Je toho v konfliktu mezi Ukrajinou a Ruskem víc, než se na první pohled zdá?). Jde o to, že Rusko mohlo a mělo provést vojenskou operaci na základě svých bezpečnostních zájmů. Z území Ukrajiny dlouhodobě přichází velmi vážné ohrožení života a zdraví obyvatel Ruské federace. Mluvíme o amerických vojenských biolaboratořích.

Celkem je po celém světě, ve Spojených státech i mimo ně, asi 400 laboratoří na výrobu biologických zbraní, které kontroluje Pentagon. Pracuje zde asi 13 000 vědců, kteří vytvářejí kmeny zabijáckých patogenů (mikrobů a virů) odolných vůči vakcínám. Informoval o tom zejména Francis Boyle, profesor mezinárodního práva na Illinoiské univerzitě v Champaignu (USA), autor zákona o boji proti biologickým zbraním z roku 1989 (BWATA).

Tak se nedivte že Rusové řádí.

0 0
možnosti
Foto

V98í75t 72J94a24n14š87a

26. 2. 2022 0:00

Tady je učebnicový příklad rčení ,,čas ukáže", Autor v sobotu 19.2.2022 9:45 píše, že Rus dostane od moderní, silné Ukrajiny na frak.

1 0
možnosti
JL

Zase jeden z generace, která viděla válku jen v počítačových hrách a teď rozdává rozumy.

1 0
možnosti
JK

Á pán je asi veterán z I. světové i II. světové a proto rozumy rozdává. Tak co v Rusku jste byl?

0 0
možnosti
VP

Z Putina není možno dělat malé dítě. Bohužel je zahnán do kouta a tak se může stát, že bude kousat. Zeleňskij nechce plnit Minské dohody a dát ruskému obyvatelstvu na východě autonomii, nesmí používat ruštinu a dokonce prý ruský národ neexistuje. Pokud se odhodlá povstalecké republiky dobývat, tak Putin půjde do války, potom to odneseme všichni. V čí rukou je tedy mír?

0 0
možnosti
JK

Ruské tanky jsou na svrchovaném území Ukrajiny co to melete o Minsku, dávno na něj Putin kašle. Putin začal válku.

0 0
možnosti
Foto

615 milionů Evropanů spoléhá na

315 milionů Američanů, že je ochrání před

144 miliony Rusů. ;-D

1 0
možnosti
JK

Na to přišel 1 Kroupa.;-)

0 0
možnosti
Foto

USA tlačí Ukrajinu k tomu aby si vzala silou zpět východní oblastí včetně Krymu. Proto je na hranicích ruská armáda.

1 2
možnosti
Foto

Čína že by se bála západních sankcí, to je k smíchu, to je bambula

4 0
možnosti
Foto

Tak hlavne jedinym porazenym ve skutecne valce o Ukrajinu by byla Ukrajina a jeji obyvatele. Ukrajina valku nechce ani oficialne,ani neoficialne. Dve mocnosti hroti kvuli svere vlivu. Ani jedna z nich na tom nebude tak hrozne jako strategicky vyznamne uzemi a jeho obyvatelstvo. I kdyby se nakrasne priklonila pak vice na zapad,vnitrni rozkoly,chudoba a snaha Ruska udrzet alespon pristup k mori atp. se nezmeni.

4 0
možnosti
Foto

To se nevymstí Vladimírovi ale jen těm lidem kteří tam žijí:-(:-(:-(

1 0
možnosti
AM

"To samé, pokud se odhodlá na útok na větší města. Rusové už asi zapomněli na krveprolití, kdy se pokoušeli v roce 1994 poprvé dobýt Čečensko. V brutální bitvě o město Grozný dostala ruská armáda tak těžkou lekci, že se z toho dlouho vzpamatovávala."

To co popisujete bylo kruté podcenění ze strany velení RA, kdy si naivně mysleli, že přítomnost armády bude stačit. Bohužel Čečenci tvořili elitu z Afganistánu a rozhodli se bojovat. To jak to město dopadlo, když ho RA vzala útokem jsem viděl na vlastní oči. A videa co natočili zahraniční štáby co se nikdy nevysílala jsou jen potvrzením, že se nezastaví před sebeohavnějšími skutky.

Problém Grozného byl i v tom, že tam bylo i dost jiných národností a značná část byla proruská.

0 0
možnosti
VP

To snad nemyslíte vážně? Co by dělal Putin ve velkých městech? On, pokud to začne, půjde hájit povstalecké území a možná ho rozšířit.

0 0
možnosti