Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na jedné straně vkládáte důvěru do vlády a požadujete větší sankce, na druhé straně pochybujete, jestli to vláda dělá dobře? Zkuste se rozhodnout, bude Vám líp. A motivace k očkování klesá, protože očkování nezajistí ani to, že neonemocníte, ani že nebudete šířit nemoc.

2 0
možnosti
Foto

Čím více sleduji vývoj pandemie a vládní opatření, a to nejenom u nás, tím více nabývám dojmu, že se jedná o dva paralelní jevy, na sobě zcela nezávislé.

2 1
možnosti
KS

Pro očkované je to křivda. A proč? Jediná křivda je, že očkování valně nefunguje, ale za to, a za represe, neočkovaní doopravdy nemohou. Tak se nerozčilujte, stres oslabuje imunitu. Nemoci byly, jsou a budou. Někdo na ně zemře, někdo na nich vydělá. Nejrizikovější je život. Vždy končí smrtí. Můžete se zlobit, naštvat, bojovat, ale to je asi tak všechno co můžete dělat. Viru je to jedno a křovisku co v únoru nasazuje pupeny také. Běžte na procházku. Jsou lidé, kteří nemohou. Je to také křivda?

0 0
možnosti
JL

Cesta do pekel? Pán si ráčí představovat peklo tak, že lidi mají chřipečky a ti nejvíc nemocní a oslabení umřou ve věku 70+.

0 0
možnosti
Foto

„Od 9.2 nemusíte dokazovat potvrzení o očkování při vstupu do restauračních zařízení a jiných služeb. Pro očkované je to křivda...“

Není to křivda, protože očkovaní mohou virus roznášet a znovu se nakazit. A pro ty naštvané, kteří se nechali očkovat nikoli primárně kvůli zdraví, nýbrž především proto, aby měli pokoj, mám jen posměch.

3 0
možnosti
PK

Proč by to měla být pro očkované křivda a měli by být naštvaní, co máte za problém? ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
LV

"Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci." Takto se sám charakterizujete.

A Váš text to jednoznačně dokazuje. Ne to, že jste skutečně jednooký král mezi slepci, ale to, že si tak opravdu připadáte.

0 0
možnosti
ND

Už aby se rozvolnilo úplně...

6 0
možnosti
Foto

Ještě k tomu ovšem paní Dubcová zbývá doplnit maličkost - i když hodně nehumánní, ale účinná. Každého neočkovaného, u koho bude diagnostikována běžná "chřipečka" - z JIPky špitálu nemilosrdně vyhodit.8-o

0 0
možnosti
Foto

Tolik úderů do klávesnice a přitom taková blbost. Podnikatelé krachují napříč světem (minimálně tam, kde vlády, potažmo národ zblbnul) a efekt vůči nemoci? Zanedbatelný.

6 0
možnosti
Foto

Vy jste ukázkový zpracovanec bez sebemenší špetky vlastního úsudku, kterého věrchuška s pomocí médií dostala přesně tam, kde ho chce mít.

10 1
možnosti
PK

Jo, jo Švejk a jeho odkaz nepochybně pomáhal v době předchozího režimu, ovšem v době Covidové to jaksi nebylo to pravé. Karma za blog,poslední odstavec prosím podtrhnoutR^

1 2
možnosti
HH

Jinde dodržovali jak strhaní a výsledek? Stejný jak u nás. Nevím tedy, co chválíte.

0 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik