Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

na druhe strane je to VYSTRAHA, Ruska propaganda se sice strasne sekla kdyz najala lidi typu vyvadila, neschopne lemply, kteri prave dostali lidi do ulic, to ze je Cesi vitali vice nez v Polsku ci Pobalti, kde maji z Rusu opravdovy strach, to je tim ze tam si nenechaji ruskou patou kolonu tak trepit pysky, Cesi sli vitat vetsinou proto ze chteli ukazat kremrolim prostrednicek.

2 0
možnosti
Foto

Jak víte, že to byla ruská propaganda, která si najala pana Vyvadila?

0 3
možnosti
Foto

J98a43n 49P29e23c37h97a

3. 4. 2015 19:11

Karma! R^ Ukázalo se, že lidi mají vlastní rozum. Ale nic nekončí, bolševická propaganda už usilovně pracuje na tom, jak tento svůj debakl vydávat za svůj úspěch.

6 0
možnosti
Foto

Přesně tak... Kromě rudo-východní propagandy, která je jasně definovaná, je nešťasná i směs signálů z Hradu, které matou celý svět a vytvářejí obraz rozpolcené společnosti. Viz. zdrženlivé články ve Washington Post, NewsWeek, DefenseNews atd., kde až lidé v diskusích, divící se nad publikovanými nepřesnostmi a zavádějícími komentáři se snaží uvést věci na pravou míru...

2 0
možnosti
Foto

Když už jsme u toho osvobození Plzně. Jakou smlouvou mezi československou a americkou vládou byl upraven vstup US ARMY na naše území a další pobyt?

0 6
možnosti
JM

Demarkační linie byla stanovena na Jaltské konferenci.

Linie, která měla mít čistě vojenský účel, se změnila v politické rozhraní, které bylo počátkem významných změn v poválečném Československu. Sovětský svaz chtěl linií minimalizovat přítomnost americké armády na území Čech.

Na základě vývoje válečných operací na západě Čech došlo (po dohodě mezi A. I. Antonovem a D. D. Eisenhowerem) však došlo k posunu čáry dotyku na linii Kraslice — Karlovy Vary — Plzeň — České Budějovice.

2 0
možnosti
RN

souhlas. mimochodem pisteni rudych mozku na netu je nadherne.;-D;-D;-D

6 0
možnosti
Foto

Je hezké ale sledovat sestup modrých mozků do hlubin propasti vulgarit.

0 7
možnosti