Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Rusko za komunismu bylo šílené, ale pořád bylo lidštější než je tomu dnes."

Co prosim? 8-o;-D

1 0
možnosti
JL

J37a41n 54L70e56d31e86c53k39ý

24. 2. 2023 10:56

Ale ono opravdu je to jen cvičení, v tom přeci liliputin vůbec nelhal. Cvičení NATO, kterého se neúčastní jediný voják NATO, jen jeho zbraně. Čím víc jich časem bude tím nižší ztráty UK budou, nakonec téměř žádné, a ruská vojska budou jen napochodovávat na dobrovolný masakr po desetitisících. Než jim to dojde, bude mrtvých rusáků miIion, možná dva, přesně v duchu hesla: Mrtvej rus, dobrej rus.

Až tohle rusům dojde, liliputina zlynčují způsobem, jako jitrnici (jakou svět neviděl). Veřejně a v TV přímém přenosu. Budiž mu přáno.

A ty sankce také jednoho dne začnou působit, jen s trochu větší setrvačností než se předpokládalo. Soudruh Li musí dočasně naoko vyjádřit podporu, aby si nakonec mohl uhryznout co největší flák zhrouceného impéria a kupovat energie za zlomek ceny, on soudruh není tak hloupý, není.

3 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma za pěkný rozbor.:-)R^ Sláva Ukrajiny [UA]

5 0
možnosti
Foto

Je 21.století. Války se takhle nezačínají. Omyl. Správně díte. Sám jsem byl podobně šokován v roce 2003.

0 8
možnosti
Foto

Pan Ziegler mi dal mínus za sdělení tehdejších pocitů. ;-D Příště se ho asi mám zeptat, jestli mám jásat nebo se děsit.

2 8
možnosti
MS

A nejhorší je, že Putin ve svých rozhodnutích obchází všechny v okolí i Lavrova!!! - viz článek na IDnesu. Každý čtenář si může v předmětném článku udělat ucelený obrázek jeho bezcharakteru a dojít k závěru, že tahle osoba není a nikdy nebude vhodná k jednání o míru. Dokonalý, sebestředný sociopat bez špetky sebereflexe, který je navíc zákeřný. Jakoukoli sjednanou dohodu o míru by byl schopen druhý den odkopat a ani by se s nikým neradil. Poradce by jen postavil před hotovou věc, stejně jako druhou stranu jednání o míru.

14 0
možnosti
Foto

Je hodně státníků, kteří nedodržují dohodnuté smlouvy. Viz třeba Minsk 1 a 2.

0 9
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik