Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Hrůza, děs, střelba do neozbrojených..."

Děláte si srandu? Měl jste vůbec možnost vidět ty zabavené zbraně těch tzv. "demonstrantů", mezi kterými třeba nechyběli ani samopaly anebo jen papouškujete klasickou mediální protiruskou propagandu?

1 0
možnosti

J27i20r71i 38T43i30c17h91y

13. 1. 2022 17:03

Zajimalo by mne, jestli jste se pozastavil, kdyz v USA bandy vzbourencu utocily na policii, zapalovaly auta, rabovaly obchody a strileli do lidi. Samozrejme, ze se do nich nestrileo, Democrate prohlasili, ze to byly mirove protesty proti jakemusi "totalitnimu" vladci.

0 0
možnosti

Dívat se na události v Kazachstánu jako na stře demoktatických a antidemokratických sil mi moc nesedí. Spíše bych vycházel z toho, že v Kazachstánu převažují muslimové. V muslimských zoemích se podobné situace řeší podobným způsobem. Často je z toho občanská válka. Například v Sýrii již deset let. Rusko se tam hodně vojensky angažovalo masivním bombardováním. Občanská válka byla v mnoha dalších muslimských zemích. Snad ve všech případech selhávalo hodnocení, že jde o střed bohatých s chudými či demokratů s nedemokraty.

0 0
možnosti
Foto

Nějak opožděně přejete Putinovi "Veselé Vánoce".P.S. Kdybyste zažil socialismus, naučil byste brát média s nadhledem. Nesmíte tolik věřit všemu, co ona hlásají. Musíte chápat, že i ona se musí řídit rčením - koho chleba jíš.......

0 0
možnosti

Tohle nema se socialismem co delat, je to standardni stav. Pokud vas nekdo plati, pracujete pro nej.

0 0
možnosti

J20i32ř47í 26G91r22o97h

13. 1. 2022 10:32

Demokracie v Kazachstánu nebyla a není, byla to válka mezi dvěma skupinami elit, které ovládají zemi, boj o koryta s hodně mrtvými.

1 1
možnosti
Foto

Bezpochyby se zapojením zákulisních zahraničních sil.

1 0
možnosti

Ďalší bloger, ktorý píše o veciach, o ktorých nemá absolútne žiaden prehľad...

4 1
možnosti

Přesně. Plácá o něčem o čem neví vůbec nic. Ale takových je dneska víc.

0 0
možnosti

J86o25s79e28f 31N22i81k54l

13. 1. 2022 9:47

"Demokracie byla potlačena a znovu nastoupila totalita."

O jaké demokracii v Kazachstánu mluvíte? Tam žádná nebyla... Řešení situace, která tam byla, je naprosto správné...

3 3
možnosti
Foto

Barevné revoluce dnes již nejsou to co bývaly, jejich éra skončila v Evropě Majdanem a ve světě masakrem na Kapitolu, kde občané demonstrovali proti volebnímu podvodu a odstavení D.Trumpa. Po tomto kousku globální oligarchie se již každý rozumný stát puči bude bránit tak jak umí.

2 1
možnosti

Neuvěřitelné, že té blbosti o zmanipulovaných volbách v USA ještě někdo věří.

1 4
možnosti

Vypalování budov a vozidel, stejně jako rabování obchodů a bankomatů, nepovažuji za projev demokratického chování zúčastněných násilníků.

https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/clanek/obraz-zkazy-v-kazachstanskem-meste-almaty-40383352

4 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1696x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik