Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HH

Úžasné. To nemá chybu. Vy by jste měl psát na titulní stránky médií v celé EU.

0 3
možnosti

Bělorusko ovšem nemá žádný konkrétní důvod k napadení Ukrajiny. Pochybné argumenty Ruska o ochraně etnických Rusů a denacifikaci Ukrajiny použít nemůže. Takže pokud se vojensky zapojí jako spojenec Ruska, jen tím potvrdí fakt, že z pohledu Ruska nejde o žádnou "speciální operaci", ale o prachobyčejnou nevyhlášenou válku. Jestli je Lukašenko podobný šílenec jako Putin (a vypadá to, že ano), je takový scénář možný. Jakási slabá naděje by v tom případě spočívala v tom, že občané Běloruska jsou přece jen vzpurnější, než Rusové, a že by (doufám) doma neměl takovou podporu jako Putin.

6 0
možnosti
HH

Bělorusko důvod nemá, ale Lukašenko ano...Musí zalézt Putinovi více do zadele, kdyby šlo doma do tuhého, aby Vláďa pomohl...

4 0
možnosti
Foto

J50a72n 82Š68i93k

8. 6. 2022 9:32

Všechno zlé bývá k něčemu dobré. Tedy možná naivní spekulace k vaší spekulaci. V Bělorusku je větší odpor proti režimu než v Rusku a tento krok by mohl přispět k pádu Lukašenka. Hezký den

9 0
možnosti
JV

V tom případě by to mělo vzít do ruk Polsko, ale bez NATA !

1 0
možnosti
Foto

NATO se nejen před Ruskem neskloní, ale i neskloňuje.:-)

0 0
možnosti
MK

Nevíte, jaká čísla budou dnes ve Sportce?

1 0
možnosti
Foto

I kdyby ta čísla zvěčnil, tak by při současné obrovské čtenosti blogů na jednoho vyšla naprosto směšná částka.

2 0
možnosti
MP

ruSSové na východě a jihu mají problémy a je logické, že by běloruSSko na sebe navázalo určitý počet vojáku Ukrajiny. Ale osobně si nemyslím, že se lukašenko k tomu kroku odhodlá.

0 0
možnosti
Foto

Dost pochybuji o tom, že Lukašenko netouží po ničem jiném - než si zbytečně po vzoru ukrajinských měst - nechat na cucky rozmlátit Bělorusko.

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že vojska NATO by na území Ukrajiny mohla proti Bělorusku zakročit. To by přeci nebyla válka proti Rusku.

9 0
možnosti
LV

Obávám se, že tak jednoduché to nebude. Pořád je to vstup na území státu, který není členem NATO. Musel by být prokazatelně přímo ohrožen některý členský stát.

2 1
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik