Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Jedině rozumné je lodě obracet, neuposlechnou-li příkaz k návratu - tak střílet. Nejdříve do vzduchu, nepůjde-li to jinak tak i do nich. Do všech, včetně dětí. Jde o novou formu vojenské (náboženské) invaze. Když to neuděláme, za pár desítek let nás vyvraždí oni. Včetně našich dětí !!!

http://vaclavhusak.blog.idnes.cz/c/459457/trojsti-kone-cvalaji-do-evropy.html

1 2
možnosti
MK

RvStřílet do lidí , to ne, to je za hranou. Ale otočit a odtáhnout zpět. Při dnešní technice (satelity a pod.) by to neměl být problém. Dále, vyhledat, (za spolupráce s místní vládou) a potopit prázdné lodě mafiánů již v přístavu;

1 1
možnosti
Foto

O 60 000 uprchlíků najednou nikdo neuvažuje.

Nezaměstnanost je u nás jedna z nejnižších v EU. Už dnes u nás pracuje cca 300 000 cizinců, kteří odvádí daně v cizině-pokud by je nahradili imigranti bylo by to jen dobře-danili by u nás

0 5
možnosti
Foto

Tak jich tu,možná,takto bude pracovat víc a víc.Jakou asi tito "pracanti" bez vzdělání kvalifikace a znalosti jazyka seženou práci?Možná u vás?

1 1
možnosti
KC

Samozřejmě, že máte pravdu. Evropa tady není od toho, aby spasila Afriku. Jenže to Brusel pochopí, až padne na hubu, ale co pak? Už teď jsou vážné problémy s negramotnými lidmi, bez kvalifikace, s jinými zvyklostmi, s dlouhodobou závislostí na sociálních dávkách, se zločinností migrantů... Teď je nám ještě hej!, ale až Evropu zaplaví vlna stovek milionů lidí přesazených do jiných poměrů, může nastat obří konflikt postmodernismu a tradicionalismu, který nelze vyřešit za jednu generaci a budeme v pasti permanentní občanské války, neboť muslimové sekulární svět neuznávají.

6 1
možnosti
TH

Stovky milionu zaplavi evropu? 8-o

3 0
možnosti
JN

J13i58ř86í 83N51o95s39e51k

11. 5. 2015 18:00

Pomáhat u nich - ano.

Tady jim těžko splníme jejich představu lepšího života, protože nejde jen o peníze, ale i o víru, životní styl, celou tu nadstavbu. Průšvih na obě strany.

3 0
možnosti