Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když si odmyslím váš příšerný pravopis, tak máte víceméně pravdu. To co dělá Putin je nebezpečné. A opravdu kopíruje cizí nápady. Postupuje stejně jako USA v minulosti, jen trošku brutálněji. V každém případě, kdyby se USA zachovaly trošku rozumněji, mohlo jednání trvat déle a třeba dojít k nějakému kompromisu, ale to soudím jen podle informací, které mám. USA určitě mají své informace, které je nutily eskalovat konflikt. To, co se stalo jsem očekával, protože to se nabízelo. Pokud bude konflikt eskalován dál, bude válka. Zatím Putin nechce vzbouřence v Rusku. Zatím.

0 0
možnosti
Foto

Putin nařídil ruské armádě zahájit misi v donbaských republikách, jejichž nezávislost předtím uznal dekretem, uvedla agentura TASS. Stanice rádio svobodná Evropa/Rádio svoboda (RFE/RL) s odvoláním na svědky uvedla, že jednotky ruské armády vstoupily do povstaleckých republik v Donbasu a míří k tzv. linii dotyku. Zpravodajství z ukrajiny sledujeme on-line. !!

0 0
možnosti
Foto

To je od Putina precizní šach-mat, jak zabránit válce. Kdo si troufne zaútočit nyní na Doněckou republiku.??

Sankce? Čína a Rusko si vystačí. EU nepotřebují.

0 2
možnosti

R^

Bohužel, psychopata Putina jsem se nikdy nebál, ale měl jsem obavu, že dojde ke kopii mnichovské zrady národů. A máme to tady! Než si Hitler se Stalinem rozebrali Polsko, národové obětovali Sudety, aby zabránili druhé světové válce. Tím ale válce nezabránili!

Dnes národové obětují části Ukrajiny, aby zabránili třetí světové válce. Hitlera nikdo nezastavil a Putina také nikdo nezastaví. Hitler snil o obsazení Ukrajiny. Putin sní o obsazení Evropy v poválečných hranicích a nejméně o rozšíření do hranic Varšavské smlouvy.

Druhý Mnichov!

A Putin to bude mít o to lehčí, že si hybridní válkou připravil celý svět. Falešnými ideologiemi rozdělil nejen Evropu, ale i Ameriku. A nejbolestnější je, že mnozí i vysoce postavení občané u nás mu stále věří jen proto, že si zachoval ideologickou iluzi marxismu-leninismu!

:-)

2 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

4 2
možnosti
HH

Ano, ta říše zla, jež tento svět tráví, musí skončit. Mírumilovný západ, válku nikdy nezačínajíci, jen se bránící, musí vyhrát. Kdo je proti, je ruský troll.

2 0
možnosti
VV

A otazkou je kdo to napsal?

3 0
možnosti
Foto

Dvě hrubky v titulku, to je nářez.

Potěmkinovi (Putinovi) vesnice v praxi aneb tady se někdo zbláznil

12 0
možnosti
PB

..... tedy madam!,- smekám!,- více komentu netřebaR^!

1 0
možnosti
VV

8.listopadu 1939 se Georg Elster pokusi zbavit Evropu hrozby Dolfim.

1 0
možnosti
JF

I jako občan Švýcarska byl popraven - no, popraven dle říšského práva, dle Švýcarů zavražděn.

1 0
možnosti