Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Jsme ateistický národ. Z toho vyplývají naše některá specifika.

0 0
možnosti
JL

Češi musejí mít vždycky nějaké extrabuřty. Poláci zažili války s Ruskem, sledovali, jak si SSSR s Hitlerem rozebrali jejich zemi na vidličky, zažili Katyň, prožili likvidaci Varšavského povstání, zatímco Stalinisti přihlíželi. nemají moc důvodů Rusáky milovat - nemluvě o průchodu Rudé armády přes jejich území směr Berlín - to muselo být taky pošušnáníčko. Češi kolaborovali, ovšem nuceně, s Hitlerem, pak byli osvobozeni bez velkých ztrát, v roce 48 je sice Stalin vzal trošku násilně pod křídla, ale byli jsme "výkladní skříň sociaismu" - to je vidět i dnes, že se nic tak moc nestalo - 21.srpen zapomenut aspoň tedy těmi 18% procenty, co jim vadí kolona amerických otéček. Až se tady prožene válka, nikdo už se nás na souhlas ptát nebude, teď jsme se aspoň mohli vyjádřit...važte si toho. :-):-)

1 0
možnosti
Foto

Tak ten průjezd především není legální z hlediska mezinárodního práva: Tzv. dragounská jízda je frapantním projevem a výsledkem porušování čl. 6 deklarace čtyř států o obecné bezpečnosti, přijaté v Moskvě 30. října 1946, v niž tyto státy prohlašují, že "po skončení nepřátelství nepoužijí svých ozbrojených sil na území jiných států, leda k účelům, jež má na zřeteli tato deklarace a po společné poradě".

2 5
možnosti
JR

J49a81r75a 69R42a40n47k

27. 3. 2015 18:10

Par Vyvadilu a kolotocaru se zrejme semkne a nejaky ten poster s "Ami go home" napisi, ale bud to jen ostuda, jinde je vitaji:http://news.nationalpost.com/2015/03/23/u-s-dragoon-ride-convoy-through-eastern-europe-seeking-to-reassure-members-that-nato-is-

6 0
možnosti
Foto

Tech fotek, jak je vitaji bude i z CR vice nez dost ;-)

0 0
možnosti
Foto

jste sebekritický a to je sympatické

0 4
možnosti
Foto

U nás už to ani jinak nejde. Proti všemu musíme protestovat. A kdekdo si myslí, že může rozhodovat a mluvit do všeho.

0 1
možnosti