Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Nechapu takoveto amaterske provolavani. 

Nrznam nikoho, kdo je splachovaci ani nikoho, kdo ma hlavu v pisku.

0 0
možnosti
Foto

Zabíjení nevinných lidí je svinstvo, ať už to děláte jako člen nějakého sdružení, nebo jako pilot bombardéru v uniformě nějakého státu.

1 1
možnosti
LN

Pachatel útoku ve Francii byl podle Reuters zaměstnancem transportní firmy, která sídlí 30 kilometrů od továrny Air Products. Na místo přijel se svým nadřízeným, kterého napadl a uřízl mu hlavu.

a Bohuš na to :

„Toto bezbřehé násilí je projevem neúcty k lidskému životu. Důrazně odsuzuji tyto zavrženíhodné útoky. Dnešní den potvrdil nutnost mezinárodní spolupráce všech zemí v boji proti terorismu, jenž nezná hranic. Rád bych vyjádřil hlubokou soustrast jménem svým a vlády České republiky rodinám a blízkým těch, jež tyto tragédie zasáhly,“ prohlásilpremiér Bohuslav Sobotkak útokům v Tunisku, Francii a Kuvajtu.

Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/utok-na-hotel-v-tuniskem-sousse-dnj-/zahranicni.aspx?c=A150626_133940_zahranicni_ert

2 0
možnosti
Foto

Jen technická:šéf terorista letadlem, sebevražedný atentátník i pěšky.

3 0
možnosti
VA

Vážený autore, člověk si zvykne i na oprátku, když má na to dost času ;-D Jinak řečeno, první útok vzedme vlnu odporu, po druhém to bude jen vlnka a po pár dalších už to svět vezme jako nutnou součást života. Tím nechci říci, že by to tak bylo v pořádku, to v žádném případě, ale je to prostě tak, že v aktivním boji zůstanou jen ti přesvědčení, že je to nutné a ostatní o tom zase budou jen krafat po hospodách a na sítích8-o

2 0
možnosti
LN

nevytáhneme----budem plodot takovéto žvásty....

"Ministerstvo zahraničních věcí ČR v souvislosti s teroristickými útoky na věřící v mešitě imáma Sádika v Kuvajtu a na turisty v letovisku Súsa v Tunisku vyjádřilo upřímnou soustrast a účast rodinám a blízkým všech obětí i zraněným osobám.Česká republika jednoznačně odsuzuje tyto teroristické činy, které jsou o to hanebnější, že byly spáchány v průběhu svatého měsíce ramadánu. Jejich původci musí být rychle dopadeni a postaveni před soud".

Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/utok-na-hotel-v-tuniskem-sousse-dnj-/zahranicni.aspx?c=A150626_133940_zahranicni_ert

9 0
možnosti
MD

Dobra poznamka, takova popisna.

4 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik