Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Měl jsem za to, že zakazování toho či onoho už bylo před listopadem dost. A ejhle, už je to tady zase.

3 0
možnosti
JT

J55i45r11i 43T94i90c33h57y

1. 11. 2022 15:44

Mam takovy dojem, ze tento prispevatel by rad zakazal vsechno, s cim nesouhlasi. V titulku by rad nalepkoval Cechy jako krajni pravici,ve skutecnosti se tu branime pronikani nesmyslnych idei propagovanych radikalni levici zapadu, i kdy ne moc uspesne, jiz se tu silne zakorenuji.

3 2
možnosti
Foto

To nemá s pravicí nic splečného. Pravice odsuzuje přílišné sociální zásahy státu, lpí na tradicích, na třídních rozdílech a na výkonu individua. To, co vidíme tady, je radikální populismus nejhoršího bolševického zrna.

3 0
možnosti
JM

J39i38ř61í 89M71a76c65h

1. 11. 2022 14:42

Kdo nejde s námi, jde proti nám. Ale to už tady jednou bylo...

2 0
možnosti
Foto

Já si myslím, že pravice jsou strany spíše konzervativní a zasazující se o zachování tradičních hodnot. Pravice také podporuje tržní hospodářství, a je pro minimalizaci zásahů státu do ekonomiky a o osobní svobodu. Ale co je krajní pravice marně přemýšlím.

3 0
možnosti
Foto

Jaký je rozdíl mezi pravicí a krajní pravicí. ?????

0 0
možnosti
MB

Heřmane autor popisuje osvědčený fakt. Nejlepší zákazník ? - Ten, kdo na to nemá. Bude utrácet pořád. I si půjčí, kupuje si přece iluze. Strach, nespokojenost a obava? Nejlepší zboží! Na trhu je a bude stále. Dobře se s tímto obchoduje. SPD, populo ANO, organizátoři na pódiu. Prodávají zkažený vzduch - zájem je ! !

Nejhorší zákazník? Ten solventní , pracovitý a přemýšlivý. Neutrácí příliš - investuje. Nad nabídkami se usmívá. Na demonstrace nechodí, nemá čas, bere jej za osobní kapitál. Cosi rozumného koná. Prostě, s takovými lidmi se lepší budoucnost formovat nedá ... Tento vzorec byl - je - a bude platný pořád ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Já jsem propůjčit organizátoru těch skvělých akcí titul DEZOLÁTOR.

R^

3 0
možnosti
Foto

ano, mám zhruba stejný dojem

0 0
možnosti
Foto

ale kruci, to patří k postřehu Jana Pavla

0 0
možnosti
MB

Popisujete pravdivá fakta. Jde ovšem - o rub tváře demokracie. Jakkoliv šílené, ti lidé se vyjadřují svobodně. Jistě, proč tak ovšem činí? Důvody jako vždy. Popletené ideje, osobní prospěch, malost. Faktor strachu a osobní pocit ohrožení. Nezvyk, překonat jej vlastními silami. Ideální materiál k dalšímu zpracování - Jsou osloveni, tedy přijdou. Radost, že nejsou sami. Na pódiu vidí zhmotněné řešení svých problémů. Organizátoři mluví k davu. Nemluví k jejich hlavám, vedou řeč k jejich uším! Konečně to zazní veřejně. Doba je blbá, vláda ještě horší a dobře již bylo. Zúčastnění jsou šťastni. Jsou povšimnuti a někdo se jich zastává. Klasika, za své nezdary nemohou, přivodil jim je kdokoliv jiný. Stydět se nemusí, vše bylo konečně vysvětleno ...

Vážně, je to sranda. Mluví k nim ti, kteří nás uvrhli do problémů. Klasika éry komunistů - 1948-1989. Kateřina je pyšná, ČSSR na 41 let vyjmuta z civilizace. Jakýsi záblesk 1968 zmařen. Žádný Marshallův plán fakt nebude, ani svoboda. Skála balí svačiny a běží vítat vojska. Paroubek vytýká modernizaci čs armády, moc se utrácí. Dělal to lépe, zajistil vojenský skanzen. Obranu zajišťoval pastelkovným. Od Vyskočila utekla Anife i nabídky k natáčení. Tak se tedy natáčí samotný. Vrabel je jasný. Za dluhy odpovědnost nenese. To zavinil současný systém. S Paroubkem se obejme - Stejně se neplatí. Lid jásá, už všechno ví a může žít veseleji. Plyn už není kam dávat a tak se pořídí z Ruska. Vystoupí se z NATO, aby se Putinovi v pytli lépe dýchalo. Jako v seriálu - Jak prosté", tak pravil novodobý Sherlock Holmes ... :-)

6 0
možnosti
Foto

takže vysoká inflace, předražené energie, paliva a kvůli tomu všeho ostatního jsou jejich osobní nezdary, za které si můžou sami? To si děláte (_!_) ?

2 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik