Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J63a75r54a 77R55a83n30k

18. 9. 2015 6:52

Jiste, Rus je v Syrii jiz od roku 1971 a proc by to mel vzdat? Asadovi dodava celou dobu zbrane a spolu s Cinou vetuje vse uz od roku 2011, kdy revolta proti nemu zacala.

Russia trying to set up base in Syria, U.S. says - CNN.com

http://www.cnn.com/2015/09/15/middleeast/syria-russia-military-buildup/

2 days ago - (CNN) The Russian military appears to be attempting to set up a forward operating base in western Syria, the U.S. government says, deepening ...

Russia apparently setting up base in Syria, Pentagon says ...

http://www.cbc.ca/news/world/russia-syria-air-base-1.3227870

3 days ago - Russia is in the midst of a steady military buildup at a Syrian airport, indicating Moscow intends to create an air operations base there, although ...

Russia 'creating forward air operating base in Syria' - The ...

http://www.telegraph.co.uk › News › World News › Middle East › Syria

0 0
možnosti
JR

J94a50r19a 93R98a33n25k

18. 9. 2015 6:47

Tak pokud ovladate nejake jine jazyky nez rustinu, mel byste vedet, ze Rusove jsou v Syrii uz od roku 71, ze vetuji veskere resoluce od roku 2011, kdy revolta proti Asadovi zacala, ale klidne dal spete.....

http://www.theguardian.com/world/2015/sep/17/russian-moves-in-syria-have-coalition-questioning-motives

0 0
možnosti
Foto

Rusové nepřijeli do Sýrie oni jsou tam už léta. Mají tam námořní základu a to je důvod proč udržují dodávkami zbraní u moci Asada. V Asadovi je jistota, že základnu nic neohrozí. Jinak Asad je vyznání Allavista. Jeho rodina se převratem v 60 letech zmocnila vlády. Vyznáním jsou Allavisté,  všichni muslimové považují Allavisty za odpadlíky víry. Vládnou zemi, kde je přes 70 procent Sunnitů a jeden milon Allavistů. U vlády se drží jenom terorem, aby je Sunnité nesmetli. Když došlo k výbuchu nespokejnosti a s rodinou Assada, bylo to Rusové, které blokovali veškeré snahy RB OSN o řešení krize a ze všech sil se snaží u moci udržet Asada. To je důvodem proč v Sýrii došlo k tomu, co je tam dnes.

1 1
možnosti
Foto

A64l27e75š 45M12e95r98t85a

17. 9. 2015 21:44

Souhlasím s vámi, že Rusové mají své zájmy v Sýrii, ale k dalším vaším tvrzením přistupuji poněkud opatrně. Allávité jsou pevnou součástí šiítské větve islámu a né žadní odpadlíci, což by mohli dosvědčit jejich soukmenovci v Iránu, Iráku, či Libanonu. Rusové také nemohou za součastný rozvrat Sýriie, ale naopak vetováním intervence USA zabránili totálnímu rozkladu země, jako se to stalo v Libyi, či Iráku.

1 1
možnosti
MP

Vy jste tedy přesvědčen, že Sýrie je americkým kurníkem? Tak to jste na to asi kápnul. Zřejmě se snaží zaříznout nepohodlného kohouta Asada, který jim brání oškubat si bez rizika jeho slepice. No a že Putin chce posílit Asadův režim tím že zlikviduje jeho odpůrce? O to přece jde, když hlavním odpůrcem je islámský stát. Autore, máte to nějaké pomotané, tak si to nejprve vždy raději trochu ujasněte, než začnete něco psát. Karmu dát nemohu.

5 1
možnosti
LK

Mluvíte mi z duše. Napsat .....USA, ale nesouhlasí. No proč by také ne. Vědomí o přítomnosti lišky v kurníku se nelíbí žádnému hospodáři..... USA - jako hospodář v Sýrii - je tak trochu na psychiatrickou léčebnu.

3 0
možnosti