Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To s tím autem není nic nového. Nevím, jestli je to opravdu fakt, ale traduje se to: "Hitlerův slib, že když Německo vyhraje válku, dostane každý Němec Volkswagena, se ukázala být slabším stimulem, než Vůdce původně očekával."

0 0
možnosti
RV

Někdy vychází levněji zainvestovat do propagandy, nabudit tu správnou nenávist a pak jdou mladí umírat i zadarmo.

1 0
možnosti
ZH

A první cenu za mínusování, bez jediného argumentu, získává Petr Vytiska

Blahopřejeme!!;-D;-D;-D

5 1
možnosti
Foto

Tohle Vás fakt trápí? Chcete být člověkem s největším počtem plusu? A k čemu to jako je dobré? V tom případě pište jen to, co chce slyšet většina, vyhněte se vlastním názorům!

5 0
možnosti
DV

D77a83v66i55d 34V69l18k

20. 7. 2022 13:45

Karma R^ je to hloupý a zaostalý národ,nebo spíše klubko národů.

19 1
možnosti
Foto

Ta reportáž byla šílená, ale možná ve smyslu tvrzení našeho expresidenta Václava Klause mohlo jít o "divadélko". Možná by nám sdělil ve smyslu rádia Jerevan, že nešlo o válku, ale o přátelské pošťuchování, že nešlo o syna, ale o dědečka, že sice padl, ale ne kulkou, ale vodkou a že nešlo o automobil, ale o jízdní kolo a že ho nedostali, ale byl jim ukraden.

18 2
možnosti

Ti, co mysleli jako prozápadní lidé, už dávno utekli, nebo se k tomu chystají.

Zdroj: https://sabo.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=789660

Ne, ani omylem. Spousta z nich neumí anglicky pořádně, nemají možnost utéct, mají v Rusku rodinu, rodiče, přátele, kořeny, ... .

2 1
možnosti
Foto

Tady jich pár znám, a mluví perfektně česky. Můj kamarád, když se "přesídlil" do SRN (v r.1979), se německy naučil za 3 měsíce, před tím neuměl ani ň.

V Rusku se lidé s technickým vzděláním bez angličtiny neobejdou. Mužik zase nemá proč utíkat.

6 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

18 1
možnosti
MB

Rusku padlo, nebo je vyřazeno z bojů zhruba 50.000 mladých chlapů. K tomu bónus, celosvětová ostuda a neuvěřitelné množství zničené techniky. Švédsko a Finsko do NATO, Švýcarsko bádá - naprostá třešinka výsledku stupidní strategie. Za syna auto? To není špatné, proč odsuzovat. U nás zase podobně, za syna Hnízdo. Tátové jsou různí. Teď již bádají nad Dohodami. ...

Jaká dohoda? Wehrmacht budil hrůzu ještě 3 dny, před koncem války. Putin se svými vojsky je směšný od prvního dne. Jako s Adolfem - Jedině, bezpodmínečná kapitulace Kremlu ! Proč ten zloděj obilí stále obtěžuje? Podobně táta druhý. Již vyzývá lásku a spravedlnost, musí zvítězit. Jo, jo bod zlomu a konce se blíží .. :-)

16 2
možnosti
Foto

Směšný? To moc není, hrůzu budí, hlavně chováním vojáků a výběrem cílů.

Malý česko-ruský vojenský slovník:

školka = военная база (vojenská základna)

poliklinika = военная база

škola =военная база

obytná budova = военная база

divadlo = военная база

obchodní centrum = военная база

11 2
možnosti
Foto

Ta reportáž ruské televize byla samozřejmě jistě otřesná.

Nechápu však autorův optimismus, že v srpnu začne Ukrajina ve válce vítězit. Samozřejmě bych to uvítal, ale bohužel nevidím nic, co by tomu nasvědčovalo.

4 0
možnosti
Foto

Cosi naznačuje Putinovo žebrání u muslimů.

3 1
možnosti
MR

Kdyz pomineme tu absurdni reportáž. Tak si polozme otazku za co utrati penize rodina vojaka v CR kdyz zemrel na misi treba v Afganistanu. Vim neni to uplne to same, ale prachy za smrt dostavaji vsude. A nemam pocit, ze by je nekdo vracel. Je to cinicke, ale utratej se a zivot jde dal. Kazdej jsme nahraditelnej.

4 20
možnosti
RK

Vaše dítě je nahraditelné? Doufám, že žádné nemáte. Váš příspěvek je dost hloupý. Blog je o té hloupé reprtáži a způsobu uvažování, tak jak můžete pominout reportáž? Raději myslete, žež začnete psát.

14 4
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik