Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hamás unáší, mučí, znásilňuje a vraždí izraelské civilisty - fuj, zlý Izrael.

Hamás zneužívá palestinské civilisty jako živé štíty - fuj, zlý Izrael.

Jo, to dává smysl.

0 0
možnosti
Foto

Od té genocidy dává pryč i Amerika. Možná v té podpoře izraelského vraždění zůstanete sám pouze s dalšími souhlasícími fanatickými radikály. Ani izraelská společnost s postupem své vlády není jednotná.

0 16
možnosti
Foto

Dnes to odnesl humanitární pracovník. Kolik nevinných lidí je potřeba zabít, aby byl Netanjahu ukojen?

0 2
možnosti
JZ

Zasloužená karma

14 0
možnosti
Foto

Každý ústupek ze strany Izraele je ze strany Palestinců vysvětlován jako slabost a vede jenom k zesílení útoků na Izrael.

20 0
možnosti
Foto

Izrael má plné právo na pomstu???? Izrael se nemstí, Izrael se brání.

21 0
možnosti
IS

Izrael se nemstí. Pouze se jediným možným efektivním způsobem brání. Méně intenzivní způsob obrany (více méně chirurgické vojenské zásahy) v minulosti se evidentně neosvědčil. Ani nemohl, když vezmeme v úvahu, jakou ideologií jsou nejen "Palestinci" indoktrinováni již od kolébky. Nad vším tím konáním se tyčí nejsvětější kniha knih, Korán, a jím proklamované konečné vítězství islámu na Zemi. Taková tisíciletá říše na orientální způsob. Ale my nedbáme, my chceme kulturní obohacení. Dočkáme se, je to pouze otázka času.

25 0
možnosti
JK

Pan Klus pouze žádá příměří mezi Izraelci a Palestinci. Prostě Izrael se stáhne a Palestinci budou zase odpalovat rakety, případně sem tam se přiblíží k nebi nějaký sebeodpalovač. Pak bude vše v pořádku.

20 0
možnosti
MK

Komentovat směšného Kluse a tu jeho rozhoďnožku, nemá smysl. Jen nechápu, že tahle umělecká banda nýmandů, přesvědčená o své pravdě, dostává tolik prostoru v mediích.

22 0
možnosti
Foto

Výroky manželky Tomáše Kluse k situaci v Gaze jsou stejně platné jako vyjádření sestřenice Daniela Landy ke ztrátě biodiverzity a degradaci životního prostředí, úvaha sousedky Romana Šmuclera ohledně hladomoru v subsaharské Africe a talk show Jiřího Krampola o teorii strun.

16 0
možnosti
Foto

Zasloužená karma.

6 0
možnosti
Foto

Právo na pomstu ? Aha... A nevzniklo snad všechno tohle násilí, protože se toho práva domáhají už celé celé generace Palestinců ? A v těch končinách můžeme jít vlastně až do Biblických dob , nepřetržitě se tam někdo domáhá toho práva. O kolik se za ty tisíce let situace zlepšila ? Právo na pomstu použili i tady v Evropě vítězové Velké války... a pomohlo víc než po další válce pomoc poraženým?

6 2
možnosti
Foto

Vyberte si, co je lepší.

Konec s hrůzou a nebo hrůzu bez konce.

8 0
možnosti
  • Počet článků 156
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1696x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik