IS

Izrael se nemstí. Pouze se jediným možným efektivním způsobem brání. Méně intenzivní způsob obrany (více méně chirurgické vojenské zásahy) v minulosti se evidentně neosvědčil. Ani nemohl, když vezmeme v úvahu, jakou ideologií jsou nejen "Palestinci" indoktrinováni již od kolébky. Nad vším tím konáním se tyčí nejsvětější kniha knih, Korán, a jím proklamované konečné vítězství islámu na Zemi. Taková tisíciletá říše na orientální způsob. Ale my nedbáme, my chceme kulturní obohacení. Dočkáme se, je to pouze otázka času.

MK

Komentovat směšného Kluse a tu jeho rozhoďnožku, nemá smysl. Jen nechápu, že tahle umělecká banda nýmandů, přesvědčená o své pravdě, dostává tolik prostoru v mediích.

Foto

Výroky manželky Tomáše Kluse k situaci v Gaze jsou stejně platné jako vyjádření sestřenice Daniela Landy ke ztrátě biodiverzity a degradaci životního prostředí, úvaha sousedky Romana Šmuclera ohledně hladomoru v subsaharské Africe a talk show Jiřího Krampola o teorii strun.

Foto

Izrael má plné právo na pomstu???? Izrael se nemstí, Izrael se brání.

Foto

Každý ústupek ze strany Izraele je ze strany Palestinců vysvětlován jako slabost a vede jenom k zesílení útoků na Izrael.

JK

Pan Klus pouze žádá příměří mezi Izraelci a Palestinci. Prostě Izrael se stáhne a Palestinci budou zase odpalovat rakety, případně sem tam se přiblíží k nebi nějaký sebeodpalovač. Pak bude vše v pořádku.

Foto

Právo na pomstu ? Aha... A nevzniklo snad všechno tohle násilí, protože se toho práva domáhají už celé celé generace Palestinců ? A v těch končinách můžeme jít vlastně až do Biblických dob , nepřetržitě se tam někdo domáhá toho práva. O kolik se za ty tisíce let situace zlepšila ? Právo na pomstu použili i tady v Evropě vítězové Velké války... a pomohlo víc než po další válce pomoc poraženým?

Foto

Vyberte si, co je lepší.

Konec s hrůzou a nebo hrůzu bez konce.

Foto

Od té genocidy dává pryč i Amerika. Možná v té podpoře izraelského vraždění zůstanete sám pouze s dalšími souhlasícími fanatickými radikály. Ani izraelská společnost s postupem své vlády není jednotná.

Foto

Dnes to odnesl humanitární pracovník. Kolik nevinných lidí je potřeba zabít, aby byl Netanjahu ukojen?

  • Počet článků 156
  • Celková karma 37,98
  • Průměrná čtenost 1692x
Občas si připadám jako jednooký král mezi slepci. Nepochopený, leč stále nad vodou, neb jde přeci jen o tu jízdu, co nazývá se život.

Seznam rubrik