Dokonáno - zdravý rozum nakonec slabší než zlo

Tak se ptám zda lidé něco podobného o ne zas tak dávné minulosti už někdy četli? Opravdu to ve sněmovně nebyl omyl? Ne, jen krutá připomínka, že poučení z historie některým mocichtivým a ziskuchtivým lidem i jejich voličům chybí.

    Výsledek hlasování 105:91 v neprospěch sice klopýtavého, ale demokratického vývoje? První Česká republika nejspíš opravdu skončila, vítejme ve Spolkové republice Agrofert. Brzo lze očekávat diskreditaci i likvidaci nepohodlných a neposlušných - teď už natvrdo a bez skrupulí - upevňování státní moci, ač jsme očekávali opak, narušování soukromí, buzerace, pokusy o likvidaci veřejnoprávních a nezávislých médií. Navíc někdy za škodolibé pomoci dvou zprofanovaných radikálních stran - populistického uřvaného Extremia čili proč nemít Filipa.

    Zahraniční média to vidí s nadhledem a pravdivě, vždyť zejména neomarxisté budou jistě klíčovými hráči. Po současném návratu komunistů k moci po 28 letech jsme opravdu pro smích celému světu, zejména západní Evropě. Jsem zapřísáhlý odpůrce velmi nedůvěryhodného, justičně a zejména lidsky zcela nepřijatelného premiéra, jehož za "nezištné" pomoci některých vládních stran od roku 1993 do r. 2010 asi dostala k velkým penězům a vlivu právě ta divoká léta a jeho bezcharakterní přístup k životu, slušnosti, lidem, morálním hodnotám a zřejmě i zákonům. 

    Trpěný a nemocný přívěšek účelové firmy ANO v podobě ČSSD nelze brát vážně, v podstatě nic neovlivní. Včera si díky nepochopitelné disciplíně (ta musí bejt, jinak by lidi lezli po stromech jak vopice) možná podepsali politický pohřeb. Karel Kryl se asi v hrobě obrací, půjdu oprášit a pustit si své kdysi oblíbené LP (CD) Rakovina. 

    Emotivní a agresivní reakce na příspěvek poslance Kalouska byla jen ukázkou bezbřehé arogance, politického břídilství a pravé tváře nového generálního ředitele 2. republiky. Smutný to den - 12.7.2018, ale jsem věčný optimista, nakonec se přece vše v dobré obrátí. 

    Chce to rychle předčasné volby! Trestně stíhaný prokazatelný lhář, křivopřísežník, evidovaný agent StB a manipulátor zbloudilých ovcí tady společně s bolševiky z rodné strany přece nemůže vládnout dlouho. 

Autor: Miroslav Šabatka | pátek 13.7.2018 0:48 | karma článku: 22,05 | přečteno: 634x