Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Onehdy jsem pral.Z nevysvětlitelného důvodu jsem nevysypal koš s prádlem(roztříděným - poznámka pro šťouraly) do pračky jako popelář teznu(obvyklý způsob),ale pečlivě,kus po kusu,přičemž jsem spočítal fusekle.Sudé číslo,barvy sedí!

Po skončení pracích,ždímacích a jiných cyklů,jsem při vyprazdňování pračky opět počítal fusekle.Liché číslo!Důkladně jsem prohledal vnitřek pračky a blízké okolí.Nic!Dal jsem si dva panáky,obvinil se z nezvládnutí matematiky pro první stupeň základních škol,a prohledal vzdálenější okolí,i přesto,že nejsem velký bordelář,a prádlo jinam než do koše nehážu.Nic!Dal jsem si dalšího panáka,pověsil prádlo a spočítal fusekle.Liché číslo!Přemýšlel jsem o opakovacím kurzu pro prvňáčky,nebo o zapsání do scientologické církve.Dal jsem si panáka,a hledal kontakt na Ericha von Dänikena.S výrazem komisaře Wallandera jsem kontrolně přepočítal ponožky.Liché číslo!Ožral jsem se,a chybějící fusekli dále neřešil.Nikdy se nenašla.

0 0
možnosti
JH

Tak u nás se sice taky fusekle ztrácejí, ale v rámci sportovních aktivit k nám dost často dorazí nejen cizí ponožky, ale i slipy, tepláky nebo plastová miska.

A nejlepší je, že se posléze o ty věci nikdo nehlásí...:-)

0 0
možnosti
Foto

nespárujeme to???

0 0
možnosti
JB

to nevíte, že ponožky žerou Lichožrouti ? ;-D

2 0
možnosti
PC

Jo, jaký ženský ;-D??? LIchožrouty má doma každej !

0 0
možnosti
Foto

Ponožky žerou ženské a pračka...bo je taky ženského rodu ;-) 

A to PS v blogu vymaž, inteligentní lidi nadsázku pochopí a do těch druhých Ti nic není ... takhle vlastně tím PS všechny ty inteligentní podceňuješ až urážíš :)

0 0
možnosti
JR

hotovo:) děkuji za připomínku.

1 0
možnosti